@norbert108 typie, nie poluj na czarownice, gosc wkleja na wypoku koty i dobra muze, a i czasem jakas ciekawostke, jak tutaj temat torturowania wiezniow przez USA w 2003-2004, to tylko informacja bez zadnej sugestii XD @c4tboy wzial Cie za onuce :d
@Dymass: w 2014 też zaczęły się nagle wszędzie pojawiać informacje o Wołyniu, bez żadnej sugestii. Jestem po prostu uczulony na te sowieckie zwierzęta.
@norbert108: Wiem, o czym piszesz. O Wołyniu nie powinno się zapominać, ale problem z tamtymi artykułami i wpisami jest taki, że są podawane przez nacjonalistyczne pro-rosyjskie ścierwo i od razu można było wyczuć, że ich cel to uderzenie w pro-ukraińskie nastroje. Nawet na YT działają szurskie kanały szerzące bez krycia się pro-rosyjski syf, np. "Musisz to wiedzieć". Ludzie bez namysłu to łykają.
@rtpnX: często CIA wykorzystywało "pozycje stresowe", które polegały na przyjęciu nienaturalnego ułożenia ciała i pozostawaniu w nim przez wiele godzin. Nie udało ci się? No to jesteś bity i wracasz do pozycji startowej. Do tego worek na głowie dla deprawacji sensorycznej.
@twisterro: @Zerp: Owszem, ale dopiero gdy wyszły na jaw dzięki różnym NGO ( ͡°͜ʖ͡°)
The George W. Bush administration claimed that the abuses at Abu Ghraib were isolated incidents and not indicative of U.S. policy.[6][7]: 328 This was disputed by humanitarian organizations including the Red Cross, Amnesty International, and Human Rights Watch; these organizations stated that the abuses at Abu Ghraib were part
@c4tboy: Oczywiście, zgoda, ale w NGO objawia się przewaga społeczeństwa pluralistycznego. W Rosji/Chinach/Myanmar/itp takie organizacje mogą co najwyżej liczyć ziarenka piasku w obozach reedukacyjnych, a wszędzie gdzie media są ograniczane takie afery mają mniejszy wpływ na działania rządu (np. Węgry, czy Polska).
źródło: comment_16514630324cM5j22nsZxJ5AMkNRFegG.jpg
Pobierz?
@c4tboy wzial Cie za onuce :d
Dosłownie wpłaciłem trochę kasy na ukraiński WOT i dołożyłem się na zbiórkę dla uchodźców xD Miałem wpisy wyśmiewające Putina xD
Owszem, ale dopiero gdy wyszły na jaw dzięki różnym NGO ( ͡° ͜ʖ ͡°)