Wizualizacja ponad 7 lat historii wykopu Zrobiłem animację pokazującą jak zmieniała się popularność tagów na wykopie na przestrzeni lat. Popularność liczona jest jako łączna liczba wpisów na mirko oraz znalezisk, które użyły tagu w danym miesiącu. Animacja pokazuje 20 najpopularniejszych tagów w okresie od stycznia 2015 do teraz.
@Bielecki: Sam na początku brałem udział w tym #danielmagical wydaje mi się, że na początku to było naprawdę fajne. Koleś z patologicznej rodziny remontował mieszkanie rodzinie. To było pozytywne, i nie wyglądało na aż takie patostreamy. Szczerze to ja miałem nadzieję, że to będzie jakiś happy end, że koleś za pomocą wykopu odmieni życie rodziny, i wszystko będzie fajnie. No cóż myliłem się, i było to naiwne.
Zrobiłem animację pokazującą jak zmieniała się popularność tagów na wykopie na przestrzeni lat. Popularność liczona jest jako łączna liczba wpisów na mirko oraz znalezisk, które użyły tagu w danym miesiącu. Animacja pokazuje 20 najpopularniejszych tagów w okresie od stycznia 2015 do teraz.
#ciekawostki #wykop #datascience #wizualizacjadanych
@trujacybluszcz: chwalisz się czy żalisz?
Po wrzuceniu do programu optymalizującego wyszło 13,7 MB (-74,9%) bez żadnych strat jakości
sty 2015 gownowpis 30k
lip 2017 danielmagical 80k
sie 2018 danielmagical 70k
mar 2020