Aktywne Wpisy
Jakimialemlogin +1050
Będąc na urlopie we Władysławowie zauważyłem ciekawą rzecz xD otóż patrol straży miejskiej przyczepiał się, legitymował i robił zdjęcia dziewczynkom na stoiskach z tatuażami i warkoczykami, a przy wejściu na plażę 3 razy w ciągu jednego dnia spotkałem oszustow grających w 3 kubki i nikt ich nie legitymował ani nic xD #wladyslawowo #morze #morzebaltyckie #wakacje #urlop

Umeraczyk +292
źródło: temp_file346403677342696588
Pobierz

https://twitter.com/elonmusk/status/1519735033950470144
#elonmusk #heheszki #polska #humorobrazkowy
źródło: comment_1651168182hQx9p7QteBfOltCKCzgwiu.jpg
PobierzA tutaj ktoś wkleił odpowiedź. I w sumie po części pasuje do naszych radykałów.
źródło: comment_1651180254g6EN22TdRlP29elrHPTL5x.jpg
Pobierz@Naczelny_Cenzopapista: no racja to przecież postępowcy próbowali dokonać zamachu stanu na Kapitolu
Komentarz usunięty przez autora
@dobrzecisiewydaje: jak durni konserwatyści narzucali nam swoją głupotę i magiczne sztuczki to było fajnie, co? Teraz mamy największy rozwój nauki i wymiany informacji, i widać jak na dłoni, jakimi debilami są
To, że ktoś stoi przy swoim nie oznacza, że się nie radykalizuje. Konserwatywne stanie przy swoim staje się radykalne w miarę upływu czasu - np. gdybyś lekko ponad 100 lat temu był przeciwnikiem praw wyborczych dla kobiet, to byłyby to "normalne, zdrowe poglądy" jak na tamte czasy, z kolei teraz taki pogląd uznalibyśmy za radykalny. Podobnie jest z rasizmem, prawem pracy, LGBT, poglądem na religie itp.
Zarówno postępowość jak
@Naczelny_Cenzopapista: jakoś 10 lat temu był i handel w niedzielę i aborcja uszkodzonych płodów i konserwy nawet nie wiedziały, że ma im to przeszkadzać
@srogie_ciasteczko czekaj co? To na pewno do mnie?
@pierdonauta: Ty nie żyjesz czasem w Polsce?
@Dakkar: biologiczne jasne, że tak, ale prawaki nie rozumieją, że można się urodzić z kutasem i mózgiem kobiety, a to z tego co wiem jest udowodnienie naukowo.
@Jamniki2: tak bardzo, że aż napisałeś komentarz xDDDDDDDDDDDDDDDDDD