Aktywne Wpisy

stndix +953
#zalesie
W nocy z czwartku na piątek włamali mi się do remontowanej chałupy i okradli mnie. Osiedle bliźniaków, zwarta zabudowa. Zajumali towaru za ok 12k zł. Objętościowo to cała paka busa. Głównie narzędzia budowlane i ogrodnicze, ale wzięli też dwa komplety kół do aut. Wynieśli to wszystko w środku nocy nie budząc nikogo poza sąsiadką przez ścianę, która to myślała że to ja sobie remontuje dom o 2 w nocy
W nocy z czwartku na piątek włamali mi się do remontowanej chałupy i okradli mnie. Osiedle bliźniaków, zwarta zabudowa. Zajumali towaru za ok 12k zł. Objętościowo to cała paka busa. Głównie narzędzia budowlane i ogrodnicze, ale wzięli też dwa komplety kół do aut. Wynieśli to wszystko w środku nocy nie budząc nikogo poza sąsiadką przez ścianę, która to myślała że to ja sobie remontuje dom o 2 w nocy

denazyfikacja +47
Czy Wy też czasem macie wrażenie, że idea #czarnolisto na Wykopie jest w pewien sposób nadużywana? W tym roku aż 26 osób dodało mnie na czarno, co mnie szczerze mówiąc zdziwiło. Pewnie większość z Was mnie w ogóle nie kojarzy i macie w tym pełną słuszność; wstawiam może 5-10 komentarzy/postów miesięcznie, większość to losowe memy z galerii albo heheszkowe komentarze w stylu "no to rasizm". Czasem naprawdę zastanawia mnie funkcjonowanie
źródło: image_picker_54B45BB2-D60D-4BFD-B068-4EEAFAE9D242-54415-000012C28DDBCDE8
Pobierz

https://twitter.com/elonmusk/status/1519735033950470144
#elonmusk #heheszki #polska #humorobrazkowy
źródło: comment_1651168182hQx9p7QteBfOltCKCzgwiu.jpg
PobierzA tutaj ktoś wkleił odpowiedź. I w sumie po części pasuje do naszych radykałów.
źródło: comment_1651180254g6EN22TdRlP29elrHPTL5x.jpg
Pobierz@Naczelny_Cenzopapista: no racja to przecież postępowcy próbowali dokonać zamachu stanu na Kapitolu
Komentarz usunięty przez autora
@dobrzecisiewydaje: jak durni konserwatyści narzucali nam swoją głupotę i magiczne sztuczki to było fajnie, co? Teraz mamy największy rozwój nauki i wymiany informacji, i widać jak na dłoni, jakimi debilami są
To, że ktoś stoi przy swoim nie oznacza, że się nie radykalizuje. Konserwatywne stanie przy swoim staje się radykalne w miarę upływu czasu - np. gdybyś lekko ponad 100 lat temu był przeciwnikiem praw wyborczych dla kobiet, to byłyby to "normalne, zdrowe poglądy" jak na tamte czasy, z kolei teraz taki pogląd uznalibyśmy za radykalny. Podobnie jest z rasizmem, prawem pracy, LGBT, poglądem na religie itp.
Zarówno postępowość jak
@Naczelny_Cenzopapista: jakoś 10 lat temu był i handel w niedzielę i aborcja uszkodzonych płodów i konserwy nawet nie wiedziały, że ma im to przeszkadzać
@srogie_ciasteczko czekaj co? To na pewno do mnie?
@pierdonauta: Ty nie żyjesz czasem w Polsce?
@Dakkar: biologiczne jasne, że tak, ale prawaki nie rozumieją, że można się urodzić z kutasem i mózgiem kobiety, a to z tego co wiem jest udowodnienie naukowo.
@Jamniki2: tak bardzo, że aż napisałeś komentarz xDDDDDDDDDDDDDDDDDD