Aktywne Wpisy
#raportzpanstwasrodka Fifi nie wychodzi z pokoju od tygodnia.. zaczynam sie o niego martwic
źródło: image
Pobierz
JatuArmy +88
Dawno, dawno temu matka mi mówiła bym nie chodził po nocy bo jacyś dziwni ludzie mogą się kręcić. I tak sobie teraz myślę po tych paru latach że to ja mogę być tymi dziwnymi ludźmi.

@chigcht: Płacą ci za pisanie takich bzdur?
Wyparcie nie zmieni rzeczywistości
źródło: comment_16510987931U7symTM3GcFXx3jI7xaax.jpg
Pobierz@chigcht: Nom. Szerowanie tez pisowskich kretynów, które obrażają inteligencję nawet pantofelków, też ci nie pomoże. Może skonsultuj się chociaż z farmaceutą, skoro pod światłym przywództwem PiS polska psychologia/psychiatria sięgnęła dna?
Czasami lepiej jest po prostu nic nie napisać
Politycy PO od zawsze byli mega zakompleksieni
@chigcht: To po co piszesz? Płacą ci chociaż za to, czy sam tak za bezdurno robisz? Od wpisu wam płacą? Czy jak się dziś rozliczacie?
Nawet politycznemu trollowi może odezwać się chociaż krzta moralności
@Takiseprzecietniak:
źródło: comment_1651099378Dz00aNJzDurQntXQX8hc1N.jpg
Pobierz@chigcht: Może od razu powiedz, że cała ekipa z PO potajemnie jeździła do Moskwy po instrukcje, a Ławrow miał gejowski romans z Sikorskim. Jak kłamać to na całego
więc co niby w tym dziwnego, a tym bardziej dlaczego jest to dno?
źródło: comment_1651100596tOZbaxfwHJETF4OfjYwIOz.jpg
Pobierz@chigcht: A co mi tam, wpisałem i znalazłem artykuł z 2006:
https://www.pb.pl/sikorski-niemcy-nie-sa-solidarne-w-sprawie-gazociagu-polnocnego-313276
@chigcht: nie mów, że dałeś się nabrać że oportunistyczna dyplomacja ma cokolwiek wspólnego z faktyczną sympatią ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@chigcht: i co dokładnie to dało i czemu zapobiegło?