Aktywne Wpisy

sforce +110
#gielda jesteście za podatkiem katastralnym od 3 mieszkania? Szczerze mówiąc, pomimo ze mam bardziej wolnościowe poglądy to takie opodotakowanie nie byłoby głupie, częśc ludzi pomyślałoby o innych formach inwestycji .

mirko_anonim +360
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
#feels #rodzicielstwo
Mając 30 lat stałam się jednocześnie wdową i matką. W ciągu jednego miesiąca pochowałam męża i urodziłam dziecko. Mój mąż nie zdążył poznać swojego syna. Nowotwór był na tyle zaawansowany, że każda godzina życia była na wagę złota. Ostatnio przyszedł do mnie nasz prawie 4 letni syn i zapytał się czy pójdziemy do taty, bo chce mu wręczyć zaproszenie do przedszkola na
#feels #rodzicielstwo
Mając 30 lat stałam się jednocześnie wdową i matką. W ciągu jednego miesiąca pochowałam męża i urodziłam dziecko. Mój mąż nie zdążył poznać swojego syna. Nowotwór był na tyle zaawansowany, że każda godzina życia była na wagę złota. Ostatnio przyszedł do mnie nasz prawie 4 letni syn i zapytał się czy pójdziemy do taty, bo chce mu wręczyć zaproszenie do przedszkola na

w dzieciństwie, w niedzielę jak w wieczorynce był kaczor donald i pojawił się miki to tata mówił "znów ta uszata k---a"
tata wbija mi się do pokoju i mówi "jest poważna sprawa synek", ja się pytam jaka a on "ktoś p------ł ziarno świętego izydora"
gdy kłócę się z ojcem to on "czoper, nie peniaj kolargola"
dzwoń do ojca będącego w drugim pokoju na komórkę
ojciec odbiera
BAJO JAJO TATE
tak 10 razy pod rząd
ojciec się w-----a i zaczyna cię ganiać po mieszkaniu
krzycz uciekając: TUHAJBEJ SIĘ ROZSIERDZIŁ, TUHAJBEJ SIĘ ROZSIERDZIŁ, BRACIA KOZACY, ROZSIERDZIŁ SIĘ!
.
#gorzkiezale #takbylo #coolstory #pasta #heheszki #twojstary
Jak jechał samochodem i ktos zajechal droge "ty w kółko golony ty"
"Ewrybady pomarańcze wszyscy leżą a ja tańcze"
"Wstawaj piękny lolo"
"Kochaneczku" albo "panie kochany"
"Fersztejn?" Jako - rozumiesz? Chociaż żadnego jezyka obcego
- tam też byłeś taki mądry?
- gdzie?
- w dupie
-g---o to i w lecie zmarznie
Albo
-to wejdź piekarzowi w dupe
- nudzi ci się? To się rozbierz i popilnuj ubrania XD
- co na obiad?
- gęste z rzadkim xD
Albo
- głodny jestem
- rusek to z głodu harmonijkę zjadł
- no jak nie,
- JAGNIE TO JEST DZIECKO OWCY
- nie, bo...
- NIEBO ZOSTAW LOTNIKOM
- no jak nie,
- JAGNIE TO JEST DZIECKO OWCY
- nie, bo...
- NIEBO
Z głodu to się jeszcze nikt nie zesrał
- suche pierdy w occie.
- zaraz...
- zaraz to ma cyganka na p-----e.
Chociaż mój jeszcze z takich ulubionych ma:
"C--j bombki strzelił, gwiazdki nie będzie" jak mu coś nie wyjdzie, "d--a jasiu karuzela" jak jest sceptyczny, albo przez to że we wojsku był ze Ślązakami to czasem gada taką wannabe ślunsko godka co jest w ogóle osobnym tematem na dłuższy wpis kiedyś xD
-zimno mi.
-to wejdź w g---o i drugim się nakryj.