Aktywne Wpisy

erni13 +7
Potrzebuję waszej pomocy.
Od zawsze jestem fanem Premier League (kibc ManUtd) i gdy ceny w Niemczech za oglądanie tego gówna wybiło w kosmos postanowiłem sięgnąć po Canal+. Odkryłem, że poza Premier League będę mógł oglądać najlepszą ligę świata.
Natomiast totalnie nie wiem jak się za to zabrać. Ostatni mecz Ekstraklasy oglądałem gdy w Legii grał Dickson Choto ( ͡° ͜ʖ
Od zawsze jestem fanem Premier League (kibc ManUtd) i gdy ceny w Niemczech za oglądanie tego gówna wybiło w kosmos postanowiłem sięgnąć po Canal+. Odkryłem, że poza Premier League będę mógł oglądać najlepszą ligę świata.
Natomiast totalnie nie wiem jak się za to zabrać. Ostatni mecz Ekstraklasy oglądałem gdy w Legii grał Dickson Choto ( ͡° ͜ʖ
źródło: IMG_1745
Pobierz
lecoffe +13
Przy dzisiejszym #conaklaciewariacie, wybór nie mógł być inny - Creed Aventus. A u was co siedzi na tych upałach?
#perfumy
#perfumy
źródło: avik
Pobierz

Warto sobie osłodzić życie, a Delisie są dokładnie tym w formie komiksowej – pysznym deserkiem. Krótka lektura, idealna dla najmłodszych, ale wyborna też dla każdego czytelnika. Tylko upewnijcie się, że macie faktyczne smakołyki pod ręką, bo podczas czytania można zgłodnieć.
Recenzja komiksu Delisie. Życie ma smak! Tom 1
#komiks #komiksy #nerdheim
źródło: comment_1650820624XeTOO0cQdpik8sPqjLKoym.jpg
Pobierz