Aktywne Wpisy

lubaxd +187
Nic mnie tak nie irytuje jak p0lacka mentalność idę dzisiaj do lekarza po l4 z powodu grypy i już sie zaczyna
-"nie szkoda Ci brac l4?"
-"przeciez wtedy płacą tylko 80%"
-"jeszcze sie w jakaś kwarantanne wpakujesz"
-"kiero sie wkurzy że Cie nie będzie"
-"masz wszystkich gdzieś nie dbasz o siebie to teraz sami będziemy musieli robić"
-"nie szkoda Ci brac l4?"
-"przeciez wtedy płacą tylko 80%"
-"jeszcze sie w jakaś kwarantanne wpakujesz"
-"kiero sie wkurzy że Cie nie będzie"
-"masz wszystkich gdzieś nie dbasz o siebie to teraz sami będziemy musieli robić"

Afrobiker +80
#heheszki #systemkaucyjny #polska
Pamiętacie wczorajszą butelkę o pojemności 3,01 litra? No to dzisiaj wjeżdżają całe na biało kartoniki ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
Pamiętacie wczorajszą butelkę o pojemności 3,01 litra? No to dzisiaj wjeżdżają całe na biało kartoniki ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
źródło: temp_file8717693924554522658
Pobierz

Komentarz usunięty przez autora
Zastanawiające prawda? Czemuż to służby pozwalają Navalnemu żyć a prawdziwych opozycjonistów się otruwa albo wyrzuca przez okna, czyżby był kołem zapasowym? To tylko umacnia moją tezę o obrocie Rosji a nie
Ale bzdura, cała Unia Europejska nadal kupuje ruski gaz i ropę, francuskie i niemieckie firmy nie wycofują się z Rosji, ponadto stworzyłeś chochoła i z nim walczysz (kto tu uprawia retorykę?). Nie powiedziałem że sankcje nie działają lub że sankcji nie ma tylko że sankcje są omijane więc nieskuteczne/
Sankcje nawet dziurawe są lepsze od braku sankcji i nigdzie nie twierdzę że jest inaczej (daj przykład gdzie tak piszę jeżeli
Ty natomiast żadnych dowodów na własne tezy nie przedstawiasz, wprost przeciwnie stosujesz jakieś sztuczki retoryczne gdzie najpierw przekłamujesz albo wymyślasz całkowicie to co rzekomo powiedziałem, następnie sugerujesz że wiesz lepiej ode
Mówiłeś że kończysz tę
@FENOMENALNY_CZARODZIEJ: bzdura
@FENOMENALNY_CZARODZIEJ: A kto to jest ten cały Napierała? Kolejny nonejm z internetu. Gwiazda jednego sezonu wybijająca się na hejtowaniu Bartosiaka. Haters gonna hate....