Wpis z mikrobloga

W sumie to mnie ten test przekonał, jakie zestawy tarcze + klocki polecacie? Te testowane galfery są drogie, coś bardziej budżetowego co poprawi siłę hamowania w stosunku do tarcz i kloców od trp?
#rower
Lrrr - W sumie to mnie ten test przekonał, jakie zestawy tarcze + klocki polecacie? T...
  • 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Lrrr: Strasznie drogo. Ponad 100 zł za set no namów to sporo jak na klocki, które najpierw bym chciał kupić do testów. Dosłownie w zeszłym tygodniu kupiłem 2 komplety metalicznych G04S za 111 zł gdzie mam pewna siłę hamowania.
  • Odpowiedz
@AbaddonLincoln: Poważnie? Nie powiem że nie znam bo już kiedyś szukałem alternatyw dla Shimano i gdzieś na reddicie mi się pojawiła nazwa (i tylko dlatego ją znam) ale porównywali to klocków jagwire. takie porównania średnio prestiżowo wypadają ;)
  • Odpowiedz
@micelangeloB: Spoko tylko dalej pozostaje kwestia opłacalności. W cenie jednego kompletu tych mam 2 sety metalików shiemano, których jestem pewien, że jak nacisnę klamkę to się zatrzymam. Gdyby były tańsze o połowę to może bym chciał przetestować, a tak nie widzę, żadnego argumentu za
  • Odpowiedz
@Lrrr: ja mam trp spyre c, dużo dała zmiana linek na niekompresyjne czy jakoś tak Jagwire i na czerwone klocki Jagwire. Większa siła i lepsza modulacja IMO, nie jest to nadal hydraulika, ale na takiego kloca jak ja w plaskopolsce jest git.
  • Odpowiedz
Obejrzałem połowę, wygląda na film sponsorowany ale bez wspominania o tym.

@Cypherspeed: coś jest na rzeczy, bo np. wczoraj wylądował test szpeju tego samego produenta na MikroPrzygodach, ale tam jasno określone, że we współpracy.
kuraku - > Obejrzałem połowę, wygląda na film sponsorowany ale bez wspominania o tym....
  • Odpowiedz
@krymic1991: właśnie dlatego to zwykły scam! nie jest możliwe, żeby przy normalnie działającym układzie taka wyszła! no chyba, że pierwotnie wkładasz klocki z masła...
  • Odpowiedz