Aktywne Wpisy

SynMichaua +336
źródło: Gm_ChbUXoAA_Sb0
PobierzCo myślicie o napiwkach?
- Daję około 10% 25.6% (649)
- Daję około 20% 0.7% (18)
- Daję więcej niż 25% 2.2% (55)
- Nie daję wcale 71.5% (1809)

Yurakamisa +75
Mój włoski dyrektor finansowy się zdziwił bo nie przyjąłem awansu.
Awans na kontrolera całej polskiej spółki - spółka ma 25mln przychodu tylko ale z dużą marzą.
Gość chciał mi dać podwyżkę do 9k brutto i miałem się zajmować wszystkim co związane z finansami xd w sumie to i podpis prezesa też chciał mi oddać
Warto podkreślić że nawet marketing zarabia coś koło 13k w tej firmie a nic nie robi bo spółki
Awans na kontrolera całej polskiej spółki - spółka ma 25mln przychodu tylko ale z dużą marzą.
Gość chciał mi dać podwyżkę do 9k brutto i miałem się zajmować wszystkim co związane z finansami xd w sumie to i podpis prezesa też chciał mi oddać
Warto podkreślić że nawet marketing zarabia coś koło 13k w tej firmie a nic nie robi bo spółki

źródło: comment_1650626751Om0MGmCM0niFtCChVU27lR.jpg
Pobierzźródło: comment_1650626804OChFl7MvLawuOmdjdK0gIE.jpg
Pobierz@GhorgorBej: możesz coś przytoczyć, albo podać gdzie można poczytać? Zainteresowałeś mnie( ͡° ͜ʖ ͡°)
(...) muszę nadmienić, że wszystkie nasze dyskusje, sprzeczki i kłótnie, wzajemne naciągania się i przekomarzania były dziecinnymi, niewinnymi igraszkami w porównaniu z pomysłami, jakie rodziły się w szalonych łbach kolegów z linii, zwłaszcza zaś moich najbliższych kompanów z 1 pułku ułanów, którzy dla zabicia nudy oraz zaspokojenia potrzeby wrażeń i emocyj dostarczanych im dotąd hojnie przez wojnę, wpadali na najdziksze pomysły.
I tak
@ChichyKun dałem z siebie 40%
źródło: comment_1650631217SJgKjWTp3xTX8XNGwjhegW.jpg
Pobierz@NieistotneKto: to niby jest brak dyscypliny? Widać, że nie wiesz jakie rzeczy żołnierze o----------ą na co dzień. Tu masz film nakręcony w Ar-Ramadi przez znudzonych amerykańskich Marines. Tak, oni strzelili granatnikiem Mk19 w górę, schowali się i czekali aż spadnie i jebnie XD
źródło: comment_1650632800nAKEOqPaAMd87jBhrOO9mV.jpg
PobierzTylko jedno w głowie mam
Ołowiu pięć gram, odlecieć sam
W Ukrainę zapomnienia
to zobacz to ( ͡° ͜ʖ ͡°)
https://blog.tzwel.xyz/posts/ukraincy#rosja-vs-ukraina
@NieistotneKto: masz strasznie oderwany od rzeczywistości obraz wojny i żołnierza, prawdopodobnie przez filmy hollywoodzkie, gdzie musi być rozwałka i patos 24/7. Ci tutaj pewnie obserwują okolicę, a to znaczy, że siedzą i czekają. To nie jest tak, że non stop się strzela i myśli o
@TopowyJanusz:
źródło: comment_16506349477HpVp9D4dfLwFNRV15f9ly.jpg
Pobierz