Aktywne Wpisy
kricalke +23

Dzisiaj moja PMka i tech lead wbili mi spotkanie na teamsach. Ja już lekko posrany, oznaczyli mnie jako required, więc powoli się zaczynałem zastanawiać co mogłem #!$%@?ć. Okazało się, że pochwalili mnie za to jak sobie dobrze radzę technicznie i komunikacyjnie, a mój feedback odnośnie projektu spowodował wprowadzenie kilku kluczowych ulepszeń. Zachęcają mnie abym zaczął starać się o awans (2 letni junior here) #czujedobrzeczlowiek. Po prostu chciałem się pochwalić komuś :)

#siecikomputerowe #komputery
@nieasertywny: xDD
90zl place na orange net jakies 300Mbit, jedna karta sim, tv i tel stacjonarny (te dwa ostatnie to chyba jakies kompletnie podstawowe pakiety).
Dobrze przeszukales klatke schodowa, czy nie ma jakichs wlepek ISP? Dzwoniles na info z pytaniem o przylacza?
No ciezko mi uwierzyc ze tylko jeden dostawca i cena tak mocno odjechana.
Panie, 50 zł płaciłem za taki internet 13 lat temu na zadupiu.
Teraz za 180 zł miałbym neta 600/600+2 SIM z 2 smartfonami.
xDDDDDDDDDDDDDD
@nieasertywny: po chanach bez vpna chodzisz?
@LSkiper: Bait w takim sensie, ze vectra wcale nie ma dsla z tego co kojarze, jesli ktos korzystalby z orange czy neostrady moze miec faktycznie 1mbs lub gorzej na dlugiej lini telefonicznej.
We Wrocławiu jest FineMedia i Korbank, które mają bardzo konkurencyjne oferty. Ja płacę 39 zł za Finemedię 50 mbit symetryczne.
Komentarz usunięty przez moderatora