Wpis z mikrobloga

byc dymanym na #internet we #wroclaw to sie chyba nie da bardziej mimo ze mieszkam w absolutnym centrum, 180zl w multimedia co teraz vectra kupiła, IP nie moge zmienic zeby bany omijac na 4chanie i download 2mb/s i upload niecały 1mb/s za 180zł miesiecznie. do tego gówna wcisneli telefon stacjonaarny oczywiscie no ale 2 karty sim tez mam. jestem dymany bez wazeliny czy to normalne zjawisko? zebym nie mógł miec swiatłowodu mimo ze mieszkam obok tej galerii dominikanskiej W ABSOLUTNYM CENTRUM JEDNEGO Z NAJWIEKSZYCH MIAST za jakąs fajną cene dla kawalera przez #!$%@?ów zlodzieji

#siecikomputerowe #komputery
  • 32
@nieasertywny: niezły bait. Ja po ADSL miałem jakieś 20mbit a to już całkiem znośnie jak nie grasz w nowsze gry. Teraz mam 100 z możliwością szybkiego podpięcia 500mbit i więcej mi nie potrzeba
@nieasertywny: Co za brednie, skad masz niby 2mbs w vectrze/multimedii? Przeciez oni nie oferuja dsla jak Orange w neostradzie tylko kablowke, taka predkosc mozesz miec po kiepskim wifi, nie internecie po kablowce.
@LSkiper: Bait w takim sensie, ze vectra wcale nie ma dsla z tego co kojarze, jesli ktos korzystalby z orange czy neostrady moze miec faktycznie 1mbs lub gorzej na dlugiej lini telefonicznej.