@maestrozo: Jeśli mieszkasz z rodzicami i myślisz, że za rok się przeprowadzisz, bo będziesz miał doświadczenie zawodowe + zmieniał pracę - to czemu nie.
@maestrozo: nie jestem z branży, ale wydaje mi się, że to zależy od rodzaju pracy w tym całym IT ( ͡°͜ʖ͡°) na helpdesku bardzo spoko, a już jako programista java niekoniecznie.
@kimikini @vieniasn nie no. Oczywiście cały etat. Myślałem że to całkiem dobre zarobki jak dla juniora. To można dostać więcej? Ale to chyba w jakimś zagranicznym korpo
@maestrozo: Nie wiem jak wyglądają stawki w .net, ale jeśli faktycznie coś potrafisz i nie jest to staż to taka stawka brzmi średnio. Ja 5 lat temu miałem 6500 netto jako klepacz html/css w Warszawie bez większego doświadczenia
@GryzeKisiel: lol to ja już jakieś doświadczenie komercyjne mam. Html i css oczywiście też potrafię bardzo dobrze. Ciężko mi uwierzyć w taką stawką. To chyba musiało być zagraniczne korpo z bardzo dobrą znajomością angielskiego
@maestrozo: Nope, mały software house. Pewnie zależy od umiejętności sporo, bo dość długo prowadzili rekrutację i dopiero mnie wzięli. Ale wtedy znajomi dostawali już po 3500-4000 jako juniorzy na frontendzie. Ale ja się na .NET nie znam w ogóle, od zawsze we froncie siedzę
#pracait #programowanie
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora