Aktywne Wpisy

isrin22 +70
Większość jury to gównażeria: Viki Gabor (18 lat), Staś Kukulski (18 lat), Wiktoria Kida (23 lata), Jasiek Piwowarczyk (27 lat), Maurycy Żółtański (wiek nieznany ale wygląda też na 20 paro latka, kolega maty więc pewnie w jego wieku mniej więcej). Ja myślałem, że w takim jury który ocenia umiejętności wokalne, konstrukcje utworu, jak jest napisany itd. powinni siedzieć specjaliści branży, ludzie z wieloletnim doświadczeniem, a nie gówniarze XD #eurowizja
masuuoo +30
W sumie czy to nie dziwne że Bangaranga była na 1szym miejscu u jury? Z reguły u jury wygrywają utwory z kijem w dupie, a takie „luźniejsze” są gdzieś na 5-6 miejscu.
A może jury z każdego normalnego kraju przewidziało izraelski r--------l w teległosowaniu i solidarnie postawiła na cokolwiek co miałoby szansę z pejsatymi, żeby uniknąć kompromitacji konkursu xD
No z każdego kraju z wyjątkiem jednego kraju gojów położonego nad wisłą xDDD
A może jury z każdego normalnego kraju przewidziało izraelski r--------l w teległosowaniu i solidarnie postawiła na cokolwiek co miałoby szansę z pejsatymi, żeby uniknąć kompromitacji konkursu xD
No z każdego kraju z wyjątkiem jednego kraju gojów położonego nad wisłą xDDD

Chciałbym zobaczyć czy to dla mnie. Od czego zacząć? Jakiś mirek pisał, że od wyboru języka tj. java albo python. Jak się w ogóle tego nauczyć? Znaleźć stronę z kursem czy zapisać się na kurs? Jakich błędów początkującego unikać?
I ogólnie będę wdzięczny za wszystkie informacje/wskazówki przydatne dla początkujących. Także te zawodowe.
PS: Te 15k to brutto czy netto?
Jakiś Mirek pisał, że język nie ma takiego wielkiego znaczenia - to prawda, ale warto zacząć się uczyć od takiego w którym najłatwiej o pracę. Czyli wydaje mi się że JavaScript i jakieś backendowy, czyli Js, może PHP/c#. Lub od takiego w którym chcemy pracować ofc
@maciej__: Chcę się zacząć uczyć takiego, w którym najłatwiej o pracę, ale też jest do ogarnięcia dla początkującego. A java przypadkiem nie odchodzi do lamusa? Coś kojarzę, że mieli wyłączać w przeglądarkach wtyczki java, bo przez to można się włamać. I Snowden kiedyś coś pisał, żeby nie korzystać z javy. Ogólnie wiem, że dzwoni, ale nie wiem, w którym kościele więc byłbym wdzięczny za wyjaśnienie o co chodzi.
Komentarz usunięty przez autora
Jednak ostatecznie język nie ma znaczenia - musisz nauczyć się programowania.
@Fox_de_Clermont: OPIEEE, zlituj sie