Aktywne Wpisy
tanczjakcizagramkolego +1591
WyrobMacznoJajeczny +331
-Witam, to ile to będzie za robocizne?
-No, materiał, 40m2. Z fakturą 20.000, bez 17.000
-Hmmm to wezmę z fakturą
-Yyy no to ten, będzie problem yyy.... bo wie pan, ja w sumie nie mam działalności ¯\(ツ)/¯
#nieruchomosci #heheszki #budownictwo #remontujzwykopem #budujzwykopem
-No, materiał, 40m2. Z fakturą 20.000, bez 17.000
-Hmmm to wezmę z fakturą
-Yyy no to ten, będzie problem yyy.... bo wie pan, ja w sumie nie mam działalności ¯\(ツ)/¯
#nieruchomosci #heheszki #budownictwo #remontujzwykopem #budujzwykopem
Rozstaliśmy się z moim chłopakiem w poniedziałek, powód nie pasowaliśmy do siebie, ale nie było jakiś wspólnych oskarżeń, podziękowaliśmy sobie, łzy się polały, ale nie było złej atmosfery.
Dzisiaj patrzę rano, i na wszystkich social mediach jestem poblokowana, usunął wszystkie nasze zdjęcie, poblokował telefon, uciął totalnie kontakt ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Zabolało i to bardzo :/
Myślałam, że chociaż będziemy mogli do siebie pisać, brakuje mi go strasznie :/ A on mnie usunął z życia jakby te 3 lata nie były wgl dla niego ważne :/ Płaczę bez przerwy, nie ma chwili bym o nim nie myślała :/
Zrobiłam fake konto na insta by zobaczyć co dodaje, wyjechał z miasta, napisał coś w stylu nowe otwarcie czy coś, ja za nim tęsknie a on chce wszystko spalić za sobą ( ͡° ʖ̯ ͡°) Dzwoniłam do jego przyjaciela to mi powiedział, żebym dała sobie spokój, bo on chce o mnie zapomnieć i chce bym umarła w jego myślach :/ Serio po tym wszystkim co przeszliśmy on chce wszystko zostawić. Chciałam się z nim spotkać po świętach by pogadać by zacząć wszystko od początku, a on chce bym umarła :/ Przecież jeszcze na rozstaniu mówił, że zawsze będę jego cząstką w sercu i że mnie kocha, a teraz chce zapomnieć.
Nie chce by odchodził ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#ex #rozstanie #instagram #facebook #logikaniebieskichpaskow #niebieskiepaski #zwiazki #seks
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #62589ac2c71431aa815dbd40
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: sokytsinolop
Doceń mój czas włożony w projekt i przekaż darowiznę
#logikarozowychpaskow
Najwyraźniej nie „rozstaliście się” tylko „rzuciłam mojego chłopaka”. Ewidentnie czuje się skrzywdzony i się odcina. Zdrowa decyzja.
@AnonimoweMirkoWyznania: Chyba to zdanie najbardziej zdradza bait. Już widzę typa, który w kilka dni potrafi rzucić wszystko, czym się zajmuje i przeprowadzić się do innego miasta z dnia na dzień.
@AnonimoweMirkoWyznania: bo tak ci wygodniej, a nie pomyślałaś o jego potrzebach i uczuciach. Gość coś do ciebie czuje i dla niego lepiej jest się odciąć, więc to zrobił. Trzymam kciuki, żeby szybko o tobie zapomniał.
XD XD XD
Facet zrobil Ci przysługę, zablokowal Cię wszędzie byś mogła
Mam nadzieję że to bait(-‸ლ)