Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Rozstaliśmy się z moim chłopakiem w poniedziałek, powód nie pasowaliśmy do siebie, ale nie było jakiś wspólnych oskarżeń, podziękowaliśmy sobie, łzy się polały, ale nie było złej atmosfery.

Dzisiaj patrzę rano, i na wszystkich social mediach jestem poblokowana, usunął wszystkie nasze zdjęcie, poblokował telefon, uciął totalnie kontakt ( ͡° ʖ̯ ͡°)

Zabolało i to bardzo :/

Myślałam, że chociaż będziemy mogli do siebie pisać, brakuje mi go strasznie :/ A on mnie usunął z życia jakby te 3 lata nie były wgl dla niego ważne :/ Płaczę bez przerwy, nie ma chwili bym o nim nie myślała :/

Zrobiłam fake konto na insta by zobaczyć co dodaje, wyjechał z miasta, napisał coś w stylu nowe otwarcie czy coś, ja za nim tęsknie a on chce wszystko spalić za sobą ( ͡° ʖ̯ ͡°) Dzwoniłam do jego przyjaciela to mi powiedział, żebym dała sobie spokój, bo on chce o mnie zapomnieć i chce bym umarła w jego myślach :/ Serio po tym wszystkim co przeszliśmy on chce wszystko zostawić. Chciałam się z nim spotkać po świętach by pogadać by zacząć wszystko od początku, a on chce bym umarła :/ Przecież jeszcze na rozstaniu mówił, że zawsze będę jego cząstką w sercu i że mnie kocha, a teraz chce zapomnieć.

Nie chce by odchodził ( ͡° ʖ̯ ͡°)

#ex #rozstanie #instagram #facebook #logikaniebieskichpaskow #niebieskiepaski #zwiazki #seks

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #62589ac2c71431aa815dbd40
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: sokytsinolop
Doceń mój czas włożony w projekt i przekaż darowiznę
  • 101
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@aegispolis: ja też uważam wbrew opinii większości że to straszna dziecinada. Ja też zostałem.zablokowany po kłótni z " kolega". Nie dał nam nawet szansy ochłonąć i pogodzić się w niedalekiej przyszłości. Żeby kogoś zablokować, to trzeba byc po prostu niestabilnym psychicznie człowiekiem. Autorko bardzo mi przykro co Cię spotkało i rozumiem co czujesz- totalna pustkę i złamane serce ( nie z powodu zakończenia związku, ale totalne zakończenie znajomości )(
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania: Z przyjaźnią po rozstaniu jak z kazirodztwem. Może i jest szansa że coś zdrowego z tego wyjdzie, ale jeszcze większa że coś chorego.
Najwyraźniej nie „rozstaliście się” tylko „rzuciłam mojego chłopaka”. Ewidentnie czuje się skrzywdzony i się odcina. Zdrowa decyzja.
  • Odpowiedz
@Tajlosfit: A co Twoim zdaniem nie powinien zrywać kontaktu i słuchać jej opowieści o karuzeli #!$%@?ów na których się teraz obraca? Pokazał większą stabilność psychiczną i zdecydowanie od tej niestabilnej kretynki, która zrobiła ten wpis. Temat opa to pewnie i tak bait, ale tego typu historie często się zdarzają ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania: ja bym tego tak nie interpretował, po rozstaniu z była też całkiem uciąłem kontakt, jasno wprost jej powiedziałem że nie widzę innej drogi bo jak tego nie zrobię to będę umiał tego inaczej zamknąć po prostu. 5 lat zwiazku
  • Odpowiedz
@Oberix123: kretynki? Co ona właściwie takiego makabrycznego powiedziała? Te wstawki o karuzeli #!$%@? to zostaw dla siebie. Typ po prostu był dzieciakiem i nie umiał przyjąć na klatę kłótni
  • Odpowiedz
Zrobiłam fake konto na insta by zobaczyć co dodaje, wyjechał z miasta, napisał coś w stylu nowe otwarcie czy coś, ja za nim tęsknie a on chce wszystko spalić za sobą

@AnonimoweMirkoWyznania: Chyba to zdanie najbardziej zdradza bait. Już widzę typa, który w kilka dni potrafi rzucić wszystko, czym się zajmuje i przeprowadzić się do innego miasta z dnia na dzień.
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania: Powiem Ci tak, jeśli naprawdę do siebie nie pasowaliscie to zerwanie było najlepszą opcją jaką mogliście wybrać. Jaki jest sena męczyć sie z kimś mając zupełnie inne potrzeby życiowe? On nie chce dzieci, Ty chcesz, on chcę podróżować i się rozwijać ty chcesz wyjechać na wieś i stworzyć rodzinkę. Naprawdę myślisz że w takich kwestiach mozna liczyć na szukanie konpromisow?

Facet zrobil Ci przysługę, zablokowal Cię wszędzie byś mogła
  • Odpowiedz