Aktywne Wpisy
jacobfcb +3
Siemka. Pytanie do samochodowych Geeków.
Które auto byście wybrali i dlaczego?
VW Passat 2024, 1.5 150KM TSi
Skoda Superb 2024, 1.5 150 KM TSi
Lexus ES300h 2024, 2.5 218 KM Hybryda
Auto
Które auto byście wybrali i dlaczego?
VW Passat 2024, 1.5 150KM TSi
Skoda Superb 2024, 1.5 150 KM TSi
Lexus ES300h 2024, 2.5 218 KM Hybryda
Auto
Filippa +193
Przecież Babiarz to odzwierciedlenie przeciętnego wykopka o mentalności wujka Staszka na weselu.
Żadnemu człowiekowi o zdrowych zmysłach nie chce się słuchać boomerskich wysrywów i żartów albo o dymaniu, sraniu, rzyganiu albo wszędzie wciskania polityki.
A prawacki kwik i trzask dup aż miło słyszeć.
Pojawiły
Żadnemu człowiekowi o zdrowych zmysłach nie chce się słuchać boomerskich wysrywów i żartów albo o dymaniu, sraniu, rzyganiu albo wszędzie wciskania polityki.
A prawacki kwik i trzask dup aż miło słyszeć.
Pojawiły
@WaveCreator: To by miało jakiś sens, gdyby w tych opakowaniach, które zostały na półce były mole (a nie widziałem nigdy w ryżu moli). Sprawdzili 5, i rozmyślili się, zabierając tylko jedną? Przyczyna musi być gdzieś indziej.
Z doświadczenia mogę potwierdzić, że bez problemu mogą się zalęgnąć w tych plastikowych woreczkach. Cała magia polega na tym, że ich pełzające larwy są w stanie przegryźć się przez plastik - dlatego pojawiają się w nieotwieranych makaronach, ryżach itp. itd.
Mole spożywcze to okropne paskudztwo, które wszędzie wchodzi. Na poprzednim mieszkaniu to była plaga. Bardzo uważałem, żeby ich nie przenieść do nowego a najczęściej przynosi się je kupująć kasze/ryże także w pełni popieram otwieranie.
@WaveCreator: proszę żebyś rozwinął tę myśl bo #!$%@? nie rozumiem. No rozrywają, patrzą że że ma moli i co? Biorą inne opakowanie którego nie sprawdzili? xDd a co tu chodzi?
@WaveCreator: i we wszystkich są mole? ( ͡° ͜ʖ ͡°) #!$%@?ą to bankowo
Sam osobiście mam dalej w dupie i nawet po przyniesieniu do domu nie sprawdzam. Ale jakiś czas temu wydałem parę stów, nakupowalem jakieś mąki migdałowe, parę rodzajów kaszy, chia itp i właśnie mole z czegoś przytargalem i wszystko do kubła i walczyłem z tym gównem
Sam kilka razy przypadkiem otworzyłem opakowanie próbując wyciągnąć je jedną ręką.
Może mi nie uwierzysz ale to nic nie da. Nie wiem jak one to robią ale się wcisną- wspomnisz kiedyś moje słowa