Wpis z mikrobloga

@Rad-X: ale k---a niektóre progi to takie hardkorowe stawiają, że ograniczenie do 30km/h to jest i tak za dużo, żeby przez nie przejechać, a Lamborghini nie mam ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@Rad-X: ta pierwsza "wanna" przeleciała przez to i mam podejrzenie graniczące z pewnością że kierowca nawet tego nie zauważył ewentualnie pomyślał "kurła rowerzysta" ale spojrzał w lusterka nie zobaczył zwłok więc pojechał dalej ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@Rad-X: najlepsze jak z rok temu na tej drodze zrobili progi, po czym je zdjęli i dali światła. A teraz progi są w nowych miejscach na tej samej ulicy XD
  • Odpowiedz
pasazerowie autobusu

@PurpleHaze: a to mnie akurat najbardziej r---------a w tej całej sytuacji - bo ten typ progów zwalniających z założenia ma działać tak, że mieści się między kołami autobusów i przejazd nad nim ma być praktycznie niewyczuwalny xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
No ale cóż, jako że w tym mieście za kształt i parametry techniczne montowanych progów odpowiada ktoś, przy kim Maćki z moderacji wyglądają na członków Mensy, to później są takie upośledzone
  • Odpowiedz
@Rad-X Zacisze na Kochanowskiego? Dostałem mocngo łatafaka jak jechałem do rodziców na Zakrzów na Wielkanoc. Jeszcze większe wtf dostałem jak zobaczyłem światła przed przejściem dla pieszych na Brueknera.
  • Odpowiedz
@Rad-X: Jeszcze chwila i urzad zrobi tam tor przeszkod dla rowerzystow, a potem raport, ze liczba wypadkow spadla bo nikt nie przejechal tego w calosci.
  • Odpowiedz