Aktywne Wpisy

wqeqwfsafasdfasd +123
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Polina2137 +2
#zwiazki #a-----l #logikaniebieskichpaskow
Mirki, potrzebuje sie wygadac i poznac opinie z męskiej strony. Mój (już raczej były) partner był ostatnio na imprezie pracowniczej, na której kompletnie się upił i pomimo zapewnień, że wróci kolo 3/4, wrócił następnego dnia o 10. Oczywiście nie muszę pisać, że byłam na maksa wściekla. Jego tłumaczenie jest takie, że wysłał mi smsa o 3:30, że śpi na miejscu... a to sory, to wszystko
Mirki, potrzebuje sie wygadac i poznac opinie z męskiej strony. Mój (już raczej były) partner był ostatnio na imprezie pracowniczej, na której kompletnie się upił i pomimo zapewnień, że wróci kolo 3/4, wrócił następnego dnia o 10. Oczywiście nie muszę pisać, że byłam na maksa wściekla. Jego tłumaczenie jest takie, że wysłał mi smsa o 3:30, że śpi na miejscu... a to sory, to wszystko

Dlaczego niby nie można tej tarczy używać w szlifierce kątowej? Zwrócić ją??
źródło: comment_1649947451osiwbKEU3K2QhckXZpzUIV.jpg
PobierzObroty to raz (chyba że masz regulację to co innego). ALE, jak Ci taka tarcza odbije na jakimś sęku przy cięciu drewna to Ci nie pomoże ani ochrona (przyłbica, okulary itp.) ani Pan Bóg.
źródło: comment_1649948448awgfQTIzToTUGWs1YdRIW4.jpg
PobierzNic za to nie stoi na przeszkodzie aby użyć coś takiego:
https://allegro.pl/oferta/14-tarcza-125-lancuchowa-do-drewna-szlifierki-pily-11663448651
Ale i tak używanie takich wynalazków jest niebezpieczne.
Mój stary z tym gównem na kontowce kiedyś podcinał krokwie na dachu ganku bo nie mógł rynny dopasować odbiła mu i zrobiła praktycznie to samo co
@5kubany wrzucił
Chirurg powiedział że ojcu zabrakło milimetra do głównej tentnicy ręki tak że polecam zastosować się do tej wskazówki z opakowania ¯_(ツ)_/¯
@ZaQ_1: masz jakas fote tego "patentu" ( ͡º ͜ʖ͡º)
@majinBEJITA: Można normalnie kupić (tarcza do drewna na szlifierkę). Inna sprawa, że używanie tego to rosyjska ruletka.
źródło: comment_1649954282yHkbv9268LFia9jLQ2plkh.jpg
Pobierzźródło: comment_1649954351H53SES7iASSqPW9iN88rjL.jpg
Pobierz