Wpis z mikrobloga

Pojechałabym na taką wycieczkę szkolną do Krakowa albo Warszawy, zbiórka pod szkołą o 6, wieczór wcześniej zakupy z mamą, wybieranie słodyczy na drogę, pakowanie się co było dla mnie ekscytujące xD potem wygłupy w autokarze, ustalanie z kim się śpi w pokoju, o-----------e śmiesznych akcji w pokojach, wymykanie się w nocy do pokoju chłopaków, następnego wycieczka objazdowa po mieście z przewodnikiem.. echh to już nie wróci (,) #feels #nostalgia #szkola #wspomnienia #dziecinstwo #kiedystobylo #rozowepaski #niebieskiepaski #suicidefuel
tatiq02 - Pojechałabym na taką wycieczkę szkolną do Krakowa albo Warszawy, zbiórka po...

źródło: comment_1649768211fn32UjGNcTlA6nCksqGLEf.jpg

Pobierz
  • 118
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@tatiq02: też dobrze wspominam wycieczki szkolne, zawsze wtedy wyjeżdżało całe klasowe normictwo i oznaczało to jakieś 3 dni przerwy od znęcania i wyśmiewania w szkole. za każdym razem miałem nadzieję że spadną tym autobusem z jakiegoś mostu i wszyscy zdechną
  • Odpowiedz
@Vampurr: Coo, raczej ponad 10 lat temu był najpopularniejszy, "Na szczycie" wyszło w 2009 i przez kilka kolejnych lat był bardzo popularny i akurat te lata przypadały dla mnie na wczesną podstawówkę, wszyscy go wtedy słuchali.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@tatiq02: zawsze gardziłem tymi dziewczynami co siedziały u "fajnych chłopaków" w nocy, najgorzej jak mieszkałem z fajnymi chłopakami i omówili się z dziewczynami że nie będą spać całą noc i siedzieli i się śmiali, wziąłem kołdrę i poszedłem spać na kanapie na korytarzu
  • Odpowiedz
@tatiq02: Ja dziś na jakimś nostalgicznym koncie widziałam karteczki, które się kiedyś zbierało i wymieniało nimi. Poczułam przemożną chęć, żebym tak teraz mogła i było z kim z bliskich :<
  • Odpowiedz