Aktywne Wpisy

Robię gołąbki dla faceta - tyle ile z tym roboty jprdl pierwszy i ostatni raz... #gotujzwykopem #kolacja
Oby mu smakowało
Oby mu smakowało
źródło: temp_file6254143273273872215
Pobierz
Ok to powiedz mi @Casuel co należy zrobić w przypadku kiedy idziesz ulicą z dzieckiem, i podpiega do ciebie pitbull czy inny amstaf i zaczyna szarpać dziecko? Bo ja na przykład nie wiem co mogę zrobić w takiej sytuacji. Mam do wyboru zabicie psa albo pozwolić psu na zabicie dziecka tak na prawdę. W takiej sytuacji liczą się dosłownie sekundy. Co mam robić według ciebie? Psiarze sprzeciwiają się temu, że psa

@trzyakordy: Jest Miłosław Pils na odchamienie.
@metamorphogenesis: Ba baa boo! i Maleństwo z Ziemi Obiecanej.
Jutro wpada na żołądek zestaw lidlowski z tego tygodnia + jakiś funky fluid i alebrowar których nie piłem, a dziś znalazłem w auchan. Niestety podstawki Maltgardena jeszcze u mnie nie wystawili.
Ja z Lidla tylko Triple Mosaic wziąłem przy okazji zakupu gorzkiej czekolady i kefiru. A co tam ciekawego w Auchan być powinno?
A w auchan https://www.wykop.pl/wpis/64850159/ktos-juz-spotkal-w-auchan-nowe-piwa-z-funky-fluid-/
Tylko u mnie nie ma niczego co jest w tej ulotce. Ale za to z funky fluid w puszkach np. pojawiły się cloudy, jam session - których wcześniej nie było. Pojawiły się też nowe pozycje z alebrowaru np. yankee monk, tengu time.
Ogólnie piw w auchan jest sporo ale piszę
Właśnie różnie z tymi lidlowymi warkami bywa - HBC630 ogólnie było inne niż od badylarza, a Achtung niby dobry się trafiał, a ja wylosowałem padło. Jestem ciekawy tego lidlowego pisla na Citrze.
Ten Quantum to Bojan, więc pewnie będzie padaka. Labirynth piłem, ale ze Szpunta, a tego z Nepo już nie. Koźlak mnie