Wpis z mikrobloga

@ArcyPrzegryw: E tam, ja bronie się przed zamawianiem z neta bo nie potrafię granicy sobie postawić. A od lokalnego badylarza kupuje na zasadzie, że biorę wszystko czego nie piłem. Dobrze, że nie przesadza z dostawami xD
Jutro wpada na żołądek zestaw lidlowski z tego tygodnia + jakiś funky fluid i alebrowar których nie piłem, a dziś znalazłem w auchan. Niestety podstawki Maltgardena jeszcze u mnie nie wystawili.
  • Odpowiedz
@Vadzior: To ja nawet jednej dostawy bym tak nie wziął, bo zawsze jest te kilkadziesiąt nowych pozycji co dwa tygodnie. Czasy, że brałem wszystkie nowości minęły bezpowrotnie ze zmierzchem jednego z lepszych badylarzy w województwie, ale wtedy człowiek nie wybrzydzał, bo i wybór był ograniczony.

Ja z Lidla tylko Triple Mosaic wziąłem przy okazji zakupu gorzkiej czekolady i kefiru. A co tam ciekawego w Auchan być powinno?
  • Odpowiedz
@ArcyPrzegryw: Ja z tego tygodnia lidlowskiego 7 piw mam upatrzone (wymrażankę odpuszczam raczej, a resztę piłem).
A w auchan https://www.wykop.pl/wpis/64850159/ktos-juz-spotkal-w-auchan-nowe-piwa-z-funky-fluid-/
Tylko u mnie nie ma niczego co jest w tej ulotce. Ale za to z funky fluid w puszkach np. pojawiły się cloudy, jam session - których wcześniej nie było. Pojawiły się też nowe pozycje z alebrowaru np. yankee monk, tengu time.
Ogólnie piw w auchan jest sporo ale piszę
  • Odpowiedz
@ArcyPrzegryw: Ja też co parę dni jestem w auchan ale od 2-3 miesięcy posucha - nic nowego, seria euro box dalej zalega. Teraz w tej ulotce podstawka Maltgardena mnie nakręciła, wiem, że to nie rewelacyjne piwa ale jak są po 9zł to myślę, że warto. Tym bardziej, że Maltgarden idzie w export i poza badylarze praktycznie jest nie do dostania. I po cichu liczę, że wrzucą może coś czego nie
  • Odpowiedz
@Vadzior: Matgarden rzeczywiście jest kiepsko dostępny w Polsce i sporo tego idzie do Skandynawii i naszych sąsiadów.

Właśnie różnie z tymi lidlowymi warkami bywa - HBC630 ogólnie było inne niż od badylarza, a Achtung niby dobry się trafiał, a ja wylosowałem padło. Jestem ciekawy tego lidlowego pisla na Citrze.

Ten Quantum to Bojan, więc pewnie będzie padaka. Labirynth piłem, ale ze Szpunta, a tego z Nepo już nie. Koźlak mnie
  • Odpowiedz