Aktywne Wpisy

Wojciech_Skupien +165
Ten wpis dedykuję wszystkim tym, których poznaliśmy w wirtualnych światach, a którzy zniknęli bez pożegnania.
Od wielu lat nie gram już w żadne gry online. Kiedy jednak wracam wspomnieniami do czasów, gdy wielogodzinne sesje przed komputerem były czymś zupełnie normalnym, jedno wspomnienie szczególnie się wyróżnia, czyli World of Warcraft.
Nie była to jednak gra, którą zapamiętałem dzięki grafice czy mechanice. Najbardziej wyjątkowe były relacje z ludźmi, które w niej tworzyłem.
Oczywiście często grałem ze znajomymi
Od wielu lat nie gram już w żadne gry online. Kiedy jednak wracam wspomnieniami do czasów, gdy wielogodzinne sesje przed komputerem były czymś zupełnie normalnym, jedno wspomnienie szczególnie się wyróżnia, czyli World of Warcraft.
Nie była to jednak gra, którą zapamiętałem dzięki grafice czy mechanice. Najbardziej wyjątkowe były relacje z ludźmi, które w niej tworzyłem.
Oczywiście często grałem ze znajomymi
źródło: EeCWjc7WoAID7op
Pobierz
donfallo +332
źródło: temp_file1072318782502959562
Pobierz

@Pradi: ile on tych żałób musiał się nasłuchać, masakra
Pomyśl sobie, że daily przychodzą do Ciebie ludzie, którzy stracili bliskich bo nie oddałeś swojego kraju Rosjanom. To nie jest takie zero jedynkowe i myślę że prezydent również zasługuje na współczucie.
Czy świat nie jest czarno-biały? Właśnie co raz bardziej okazuje się, że jest. Nie ma miejsca na pierdzielenie w stylu Franciszka, że w sumie to wszyscy po trochu są winni. Winni są
@Pradi: Bardzo ładnie i górnolotnie brzmi, ale w rzeczywistości dla niego to tylko liczba. Wczoraj zginęło 100 mężczyzn, a dzisiaj 101. "No trudno, wojna, ludzie giną, a teraz mam umówioną wideokonferencję z ONZ, a potem spotkanie z premierami. Muszę jeszcze przemówienie napisać i skleić filmik ze smutną
Komentarz usunięty przez autora