Aktywne Wpisy

Ksiega_dusz +18
We wrześniu rodzi mi się dziecko. Wiem, że jest to okres kiedy sporo się zmienia, rytm, priorytety.
Udawało się Wam jakoś wygospodarować czas na granie w gry? Mówię głównie o PS5.
#gry #ps5 #konsole #playstation
Udawało się Wam jakoś wygospodarować czas na granie w gry? Mówię głównie o PS5.
#gry #ps5 #konsole #playstation

git_commit +180
#tinder #badoo #zwiazki #logikarozowychpaskow
Wiecie jaki jest problem z dobrze zarabiajacymi kobietami po 30 roku zycia jak na zalaczonym screenie? Faceci, ktorzy spelniaja ich wymagania przebieraja w kobietach o 10 - 15 lat mlodszych.
Wiecie jaki jest problem z dobrze zarabiajacymi kobietami po 30 roku zycia jak na zalaczonym screenie? Faceci, ktorzy spelniaja ich wymagania przebieraja w kobietach o 10 - 15 lat mlodszych.
źródło: powodzenia
Pobierz

P--------a ósemka do wyrwania.
Dentysta? Dzwoniłem po południu. "Prywatnie mogę pana przyjąć w czwartek o godzinie 15:30.. "
Na NFZ nawet nigdzie nie chcą usunąć ósemki.
Masakra.. k---a jak żyć.
Spać nie udało się do teraz nawet na 10minut. Próbowałem spać z lodem w ustach ale nie pomogło. Cóż. Trzeba przeżyć jakoś bez snu trochę
Oprócz kaszlu objawy jak moje, więc uprzedzam ze chujnia może być mirku
ja wyrywałem wszystkie 4 ósemki w Kaliszu na chirurgii 3 lata temu (z zalecenia ortodonty - zęby same w sobie nie bolały i nie przeszkadzały), mogą wyrwać dwie na raz (górną i
@rastowy: jak ulgę przynosi tylko woda to znaczy że jest źle i jest potrzebne...kanałowe.
Dlaczego od razu wyrywać chcesz? Miałem dokładnie taką samą sytuację 2 lata temu na samym początku pandemii.
Tak jak pisali wcześniej mirki, woda pomaga ale pogarsza tylko sytuacje, chociaż całkowicie rozumiem że bez tego się nie da wytrzymać już.
Bolące zęby to chujki :(
@Nordri dentysta zamiast jutro późnym popołudniem będzie jutro o 9.
Polecił mi tabletki+tabletki żebym przeżył do jutra.
Udało mi się zasnąć trochę po 9 i spałem do 13.
Ząb teraz trochę odpuścił i nie ciśnie tak jak to było w nocy. W dzień pewnie będzie trochę luzu. Zobaczymy co przyniesie wieczór/noc. Tym razem zabezpiecze się w tabletki itp.
3maj się tam!
Ząb usunięty. W sumie tak mnie szczęka bolała że, w zasadzie usunięte 2 zęby dla pewności. Obie ósemki.
No ale tak jak mówisz - chłodzenie pomaga, chwilowo.. później jest tylko gorzej. Jak możesz funkcjonować to dzwoń/zapie**laj do dentysty bo będzie tylko gorzej.