Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 17
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@kiszczak: @MateyJDM: Nigdy nie zrozumiem, dlaczego niektórzy usilnie próbują wtłoczyć się w jakieś kategorie. Co za różnica czy nazwiesz się przegrywem, normikiem czy kim tam jeszcze? Czy to zmieni w jakiś sposób twoją sytuację?
  • Odpowiedz
  • 0
@wesolarzapka Dlaczego twierdzisz, że usilnie? Im dalej, tym szersza perspektywa. Całe życie poznaję i na nowo określam siebie. Ale to samo tak mi się robi( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@kiszczak: sam stwierdziłeś, że brakuje Ci jakiegoś określenia pośredniego między przegryw a wygryw. Tak jakbyś szukał kategori, do której możesz się przyporządkować.

Poza tym ptyania nie kierowałem wyłącznie do Ciebie, bo pojawiło się kilka komentarzy sugerujących Ci, do której grupy należysz i dlaczego nie jest to przegryw ( ͡° ͜ʖ ͡°).
  • Odpowiedz
  • 0
@wesolarzapka

Tak jakbyś szukał kategori, do której możesz się przyporządkować.

Nie. Życie mnie przyporządkowało. Jeśli chodzi o nazewnictwo lubię dopytać, żeby być na bieżąco. Choć zupełnie nie nadążam za ewolucją tagu. Nawet się nie zorientowałem, minęło kilka lat i w zasadzie przegryw stał się synonimem tagu incel¯_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
@kiszczak: Ok rozumiem, ale chodziło mi raczej o to kategoryzowanie i próbę przyporządkowania się gdzieś. Każdy z nas jest inny i ma swoją własna historię, która go ukształtowała.

Nawet się nie zorientowałem, minęło kilka lat i w zasadzie przegryw stał się synonimem tagu incel¯\(ツ)/¯

Zdania ekspertów są podzielone ( ͡° ͜ʖ ͡°). Istnieje na tym tagu grupa, która sprowadza przegryw do nieruchania. Nigdy nie będziesz na
  • Odpowiedz