Aktywne Wpisy
kfpwa +350
#systemkaucyjny
W tym całym chaosie i przerzucaniu się na saturatory pamiętajmy o jednej ważnej rzeczy:
- Saturatory SodaStream są produkowane przez izraelską firmę która chwali się na każdym opakowaniu wykorzystywaniem w pracy palestyńczyków, z oczywistych przyczyn nie podaje tutaj nawet linka do produktu
- Saturatory firmy Dafi są produkowane przez Polską Firmę Formaster S.A., dzięki temu kupując ich produkty wspierasz zakłady produkcyjne w Kielcach i Bilczy
Link do ich sklepu
W tym całym chaosie i przerzucaniu się na saturatory pamiętajmy o jednej ważnej rzeczy:
- Saturatory SodaStream są produkowane przez izraelską firmę która chwali się na każdym opakowaniu wykorzystywaniem w pracy palestyńczyków, z oczywistych przyczyn nie podaje tutaj nawet linka do produktu
- Saturatory firmy Dafi są produkowane przez Polską Firmę Formaster S.A., dzięki temu kupując ich produkty wspierasz zakłady produkcyjne w Kielcach i Bilczy
Link do ich sklepu
źródło: 1503f689-7c64-415b-bb6d-6506f6f4f485
Pobierz
Afrobiker +24
źródło: temp_file5317779193824978901
Pobierz

@luxixa no właśnie nie #normik bo nie żyję życiem normika.
Przynajmniej ja tak uważam.
Komentarz usunięty przez autora
Poza tym ptyania nie kierowałem wyłącznie do Ciebie, bo pojawiło się kilka komentarzy sugerujących Ci, do której grupy należysz i dlaczego nie jest to przegryw ( ͡° ͜ʖ ͡°).
Nie. Życie mnie przyporządkowało. Jeśli chodzi o nazewnictwo lubię dopytać, żeby być na bieżąco. Choć zupełnie nie nadążam za ewolucją tagu. Nawet się nie zorientowałem, minęło kilka lat i w zasadzie przegryw stał się synonimem tagu incel¯_(ツ)_/¯
Zdania ekspertów są podzielone ( ͡° ͜ʖ ͡°). Istnieje na tym tagu grupa, która sprowadza przegryw do nieruchania. Nigdy nie będziesz na