Wpis z mikrobloga

@PiszeCzasen:
Nie, Linkin Park nie znałem, dzięki za info ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A to nagranie uwielbiam, niesamowite. A mało tego jeszcze ta pani jest ukrainką ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@Cumpelnastodwa:
Moja playlista ma 30 godzin. Trochę s---------a bo czasami znajduję się tam pół jakiegoś albumu.
Nie ma tam samego metalcoru, Taka mieszanka rock, jakiś pop punk i trochę metalu
  • Odpowiedz
Spiritbox

@DupaJasia_: Oczywiście, że znam ( ͡° ͜ʖ ͡°) Ale tak jakoś nie jestem fanem. Ogólnie to nie rozumiem dlaczego tyle osób spuszczało się do Eternal Blue. No fajne, ale nie wyróżnia się nie wiadomo jak.

Casey

A tego nie znałem. W właśnie czegoś w tym rodzaju szukałem. Dzięki
Jakbyś miała coś jeszcze w tym rodzaju do chętnie przygarnę ( ͡° ͜ʖ ͡°
  • Odpowiedz
@szymon465 no nie wiem, ja uwielbiam Spiritbox, jeszcze na długo przed Eternal Blue lubiłam, Mike robi dobrą robotę z gitarami xD

A co do Casey to ostrzegam, że zakończyli działalność niestety. A kiedyś ich wokalista startował na wokalistę Northlane, tu jego wersja Singularity. Mimo że dobrze mu to wyszło to chyba dobrze, że go nie wzięli xD
DupaJasia_ - @szymon465 no nie wiem, ja uwielbiam Spiritbox, jeszcze na długo przed E...
  • Odpowiedz
Mike dobrą robotę z gitarami

A to wszystko jego wina. Denerwują mnie to, a dokładnie np. to na początku tego kawałka. A ten dziwny-skoczny motyw przewija się też na innych utworach.

ostrzegam, że zakończyli działalność

No, już zauważyłem xD
Przez te krzyki, to pierwsze co mi się skojarzyło z tym zespołem to Underoath. Ogólnie to polecam album They're Only Chasing Safety
s.....5 - > Mike dobrą robotę z gitarami
A to wszystko jego wina. Denerwują mnie to,...
  • Odpowiedz
@szymon465 no to do Spiritbox Cię nie przekonam ( ͡° ʖ̯ ͡°)

They're Only Chasing Safety

A mi z tym skojarzyło się Scary Kids Scaring Kids i płyta o tej samej nazwie i jeszcze Saosin. W sumie mniej tam drą mordy, to bardziej posthardcore

A skoro Casey się spodobało to polecę jeszcze Being as an Ocean i Invent Animate, o ile już nie znasz xD
  • Odpowiedz