Wpis z mikrobloga

@cibronka: no właśnie jechałem w sobotę i znowu coś zrobili na skrzyżowaniu milenijna / legnicka, no c--j mnie strzela cały czas coś robią, ile k---a można robić remontu w jednym miejscu. tak myślałem, że skoro w sobotę tam był taki korek to w poniedziałek będzie masakra, myślałem, że może na dni pracujące jakoś wyregulują te światła ale nie.
  • Odpowiedz
@cibronka: ale za to dzięki temu będzie poszerzony wjazd do miasta ze wsi, aby więcej samochodów mogło dziennie wjeżdżać do Wrocławia, dzięki czemu na 100000% korki znikną już raz na zawsze ( ͡° ͜ʖ ͡°) a pasażerowie zbiorkomu sobie sześć tygodni mogą nie jeździć do pracy, co za problem!
  • Odpowiedz
@BartorKrajczyk: Otwórz mapę. Potem spójrz sobie na ten fragment Wrocławia. Potem zobacz ile masz tam obecnie większych firm / centrów dystrybucji itd.

A potem zauważ proszę, że masz obecnie jak chcesz jechać za Odrę dwie opcje, albo jedziesz do Wołowa i tam przejeżdżasz albo do mostu Rędzińskiego. Siłą rzeczy część ruchu musi tamtędy iść niestety.

Poza tym jak się tak mocno rozbuduwuje Lutynia i kolejne mniejsze miejscowości za nią to
  • Odpowiedz