Aktywne Wpisy
xiv7 +10
Czego używacie do golenia twarzy? U mnie kiedyś były jednorazówki ale potrafią skubane podrażniać, więc od jakichś 2 lat jest taki Philips elektryczny i na sucho 0 podrażnień. Najlepszy wynalazek zaraz za szczoteczkami sonicznymi. Wiem że są jeszcze takie maszynki elektryczne z nożami w kształcie trzech kółek ale tamte znowu miałem wrażenie że rwały włosy.
#niebieskiepaski #golenie #pytanie #dziendobry
#niebieskiepaski #golenie #pytanie #dziendobry
Czym golisz twarz?
- Jednorazówka 21.6% (95)
- Z wymiennymi ostrzami 17.3% (76)
- Elektryczna "3 kółka" 10.2% (45)
- Elektryczna jak na zdjęciu Philips 50.9% (224)
serio_serio +35
w ogóle śniło mi się wczoraj, że jadłam pierogi z małymi czarnymi fasolkami. przyszedł jakiś koleś i powiedział, że to jagody. kazałam mu spadać bo chyba lepiej wiem co mi się śni. a on na to, że skoro to niby sen to dlaczego jem pierogi zamiast wyśnić coś ciekawego. pomyśłałam 'rzeczywiście' i nagła odpowiedzialność za własny sen mnie obudziła aż.
eh
#sny
eh
#sny
Na razie znalazłem HIGH5 Zero Neutral o 8kcal na tabletkę, spotkał ktoś coś o niższej kaloryczności?
Minimalna kaloryczność jest mi potrzebna do utrzymania pełnej ketozy przy 2-3 dniowym poście, który czasem stosuję.
#odchudzanie #zdrowie #bieganie #mikrokoksy #suplementy
chociażby przykładowo oryal max (to polecam bo smakowo jest ok i sobie czasami dorzucam do picia na siłowni), drugi np litorsal, ma jakieś małe ilości węgli w składzie, to z musujących, jest też masa elektrolitów w proszku