Aktywne Wpisy

Viarus_ +126
Od grudnia mam nową stawkę w #pracbaza po podwyżce, o którą zabiegałem od kilku miesięcy. Ponieważ w tym miesiącu mam wypłatę bez premii to się chociaż cieszyłem że dostanę trochę więcej siana przed świętami. I co? I g---o, zapomniałem że przecież jest II próg, więc w nagrodę że się staram i podnoszę swoje kompetencje, za co dostaję w pracy uznanie w formie podwyżki to kapitan państwo mi zabiera jeszcze więcej.
ANALball +3
Czego jest najwiecej na polskich osiedlach poza Żabkami i kebabem? Tak serio serio od paru dni nachodzi mnie taka refleksja. Czasem na jedną ulice przypada 16 żabek.

Wg moich prób na Minmusie wszystko wskazuje na 500 metrów, pytanie czy to się tyczy wszystkich ciał niebieskich?
Czy może źle liczę? Może macie jakieś dane na ten temat.
#kerbalspaceprogram, #kerbale, #ksp, #gry
Jak to sobie odpuszcza fizyczną symulację? Nie rozumiem. Prawa fizyki nadal działają, niezależnie od odległości....
http://wiki.kerbalspaceprogram.com/wiki/Atmosphere#On-rails_physics
I nie chodzi mi o oddziaływanie względem planet czy poruszanie się po orbitach, tylko spersonalizowane dla każdego obiektu oddziaływania poszczególnych części na siebie, dobrze widoczne przy stacjach kosmicznych czy bazach.
@88mph
Chyba jednak jutro będę musiał znów przeprowadzić testy. :<