Wpis z mikrobloga

@mat9: Zależy pod jakim względem. Jeśli chodzi o kasy samoobsługowe to te w Lidlu są najgorsze ze wszystkich jakie istnieją. Te w Biedronce nie są idealne, ale na pewno znacznie lepsze.
@mat9: Ogólnie byłbym za Lidlem bo mięso i sery mają lepsze. Z kolei Biedronka jeśli chodzi o mrożonki i ofertę dań do podgrzania to bije na głowę. Poza tym koło mnie jest Biedronka otwarta do 23 czego obecnie żaden inny sklep nie oferuje (był Kaufland ale nie wiem czemu skrócili do 22) a to ma spore znaczenie w moim przypadku.
@mat9 oczywiście ze lidl, nie ma nawet co porównywać z biedronka w ktorej nie raz zostalem oszukany, kup 3 + 1 gratis? Sory #!$%@? ale nie przy kasie, a kasjerka jak zawsze nie wie o co chodzi, no ale co hehe nie wezme jednak? I do tego te palety wszedzie #!$%@? na przejsciu i syf, do tego biedronka juz nie jest wcale taka tania. A lidl? Lidl to jest klasa sama w
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@supremeyeth: Tak to Pan Marian, do dziś ma te gołębie. On Właśnie na krętej mieszka, a mnie od niego ogród dzieli i ja na Łukasińskiego mieszkam. A Ty gdzie teraz mieszkasz bo rozumiem, że wcześniej w jak my to nazywamy Titanicu