@mat9: Po remoncie biedronki, do której chodziłem wole Lidla. W biedzie powstawiali półki zaczęli ładnie stawiać towar od linijki na półkach i od razu jest mniejszy asortyment.
@mat9 nieironicznie, jak ktoś mówi, że robi regularnie zakupy w Biedronce, to mam od razu o takiej osobie gorsze mniemanie, w każdej Biedronce w której byłem zawsze był syf i kolejki.
@mat9: Z tych dwóch to tylko Lidl. Z Biedronki ciężko mi wyjść bez w--------a po drodze. Kupuję tylko jak muszę, albo jest coś wyjątkowo interesującego w promce. W Lidlu kulturka, czysto i szybkie reakcje przy kasach samoobsługowych (przynajmniej w "moim"). Jeszcze Kaufland lubię, ma te same plusy co Lidl, do tego szerszy asortyment, a jednocześnie nie jest zbyt wielki. Auchan/Carrefour(ten duży) chyba mają wszystko, ale są za wielkie, jak się
@mat9: Byłem może 5 razy w życiu w Biedronce, ale tylko dlatego,że nie miałem innego wyboru. Nie chodziłbym nawet gdyby postawili 100 metrów od mieszkania.
#lidl #biedronka #polska #zakupy
źródło: comment_1648646537ipkjcnPYRocKzUo1QGRg69.jpg
Pobierzźródło: comment_1648656193ivkJ3PAXJNXayt23PLj57n.jpg
PobierzAuchan/Carrefour(ten duży) chyba mają wszystko, ale są za wielkie, jak się
Why not both?
Komentarz usunięty przez autora