Wpis z mikrobloga

@peter-kovac-948494: Ciężko się drechom oprzeć jak patrzę w arcie na WP średnia płaca na ukrainie to 3,5 K hrywien a tutaj ma tyle za dwa - trzy dni... Ale tak właśnie wygląda robienie polityki w skali mikro tutaj kilka autobusów z dresami, a w afryce się postępuje bardzo podobnie tylko na większą skalą, dziel i rządź
  • Odpowiedz
@peter-kovac-948494: Ciekawi mnie jak to się skończy, jak myślisz? Przez dłuższy czas myślałem, zę rozejdzie się po kościach, że ludzie się znudzą i wrócą do codzienności.. Ale teraz, widzę, że to wręcz eskaluje, źle, że teraz zima, zły moment na protesty na dworze :)) Ja tam w sumie nie wiem sam, czy chcę ukrainy w UE, boję się, ze wiele inwestycji zamiast w PL zostałoby zrobionych tam, jako, żę tam
  • Odpowiedz
@jerzy110992: Myślę że dobry ruch jest z tym Kliczko, ciekawi mnie kto tak naprawdę za nim stoi? Bo że społeczeństwo ukr-de to fakt ale musi być ktoś jeszcze. Janukowicz próbuje się układać z Chinolami raczej za plecami Putina, to nie wróży mu zbyt dobrej przyszłości w kraju. Chyba że za jego zgodą i z jego planem tam pojechał? Żeby był spokój Putin musi się dogadać z Makrela bo z "nami"
  • Odpowiedz