Wpis z mikrobloga

Wołam użytkowników, którzy zaplusowali moje wpisy o fotowoltaice, gdzie umówiłem 2 specjalistów pod adres bez dojazdu samochodem na dzisiaj (piątek) godzina 19:00 celem dokonania audytu energetycznego ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°):
https://www.wykop.pl/wpis/64566147/od-poczatku-tygodnia-codziennie-po-kilkanascie-tel/
https://www.wykop.pl/wpis/64603599/wolam-uzytkownikow-ktorzy-zaplusowali-moj-wpis-o-f/

Robię 2 wpisy, bo nie da rady zawołać tyle osób do jednego.

Więc do godziny 19:15 nie działo się kompletnie nic, cisza.
Prawdopodobnie panowie poszukiwali dojazdu weryfikując wszystkie drogi dookoła i nie dowierzając, że mają skręcić w tę najgorszą kamienistą, zarośniętą.

Godzina 19:15 telefon od telemarketerki:
- Nasz konsultant ma problem z dojazdem do Pana, chciał się upewnić czy rzeczywiście ma jechać tą kamienistą drogą?
- Tak tak, do końca, a potem 50 metrów pieszo przez łąkę. Niech jedzie, czekam na niego ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Niestety od tamtej pory totalna cisza.
Prawdopodobnie panowie się spotkali i zrezygnowali z dalszej eksploracji...

BARDZO JEST MI PRZYKRO, ŻE ZAWIODŁEM WAS - PONAD 3000 ZAINTERESOWANYCH PLUSUJĄCYCH JEŻELI OCZEKIWALIŚCIE CZEGOŚ WIĘCEJ... TAK, JA TEŻ OCZEKIWAŁEM...
Nie mniej jednak nie zaprzestanę umawiać i jeżeli uda mi się umówić kolejnych na przyszły piątek to oczywiście będzie post, mam już nowy adres, tym razem piątek godzina 20:00.

W obrazku podaję numer telefonu, z którego dzwoniła Pani telemarketerka, tak na wszelki wypadek, gdyby jakiś mirek potrzebował fotowoltaiki ( ͡° ͜ʖ ͡°) dodaję w obrazku, nie wpisuję, żeby google nie zaczęło indeksować tego wpisu, bo jak do nich dotrze to zniszczy nam zabawę.

k.....r - Wołam użytkowników, którzy zaplusowali moje wpisy o fotowoltaice, gdzie umó...

źródło: comment_1648244111IQAO68c2FYGbZb8BlNJLPW.jpg

Pobierz
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@kapitan_knur: Dziwne, że dzwoniła do Ciebie konsultantka. Do mnie dzwonił przed wizytą gość od audytu. Powiedziałem mu jak dojechać na lipny adres, później już nie dzwonił.
  • Odpowiedz