@choochoomotherfucker: wyżej nie dam, bo bym musiał dać inne piosenki które wolę bardziej niżej. Ujmijmy to tak: fajnie się tego słucha, ale jakoś nie mam szczególnych odczuć co do tego utworu i nie utożsamiam się z nim. Nie mam też specjalnie potrzeby tego słuchać na codzień, ale na playliście nie przewijam.
@holka-kofolka: @Wypopkowicz: nie wiem, czy będzie w stanie przebić wyczyn Hatari z 2019, ale niech próbuje. :) Może zrobi na scenie kupę i wbije w nią ruską flagę? xd bo jeśli zamierza tylko tańczyć na rurze to już to mieliśmy kilka razy na esc
@holka-kofolka: Słowenia 2016 (tylko na Eurowizji jest możliwe połączenie country z tańcem na rurze xd) i w zeszłym roku w chorwackich prelekcjach też uznali, że połączenie poledance z etno-balladą będzie idealne
@rzep_psiego_ogona: Słowenia 2016 to takie raczej akrobacje na tyczce kręcącej się w kółko niż taniec na rurze ;) tak w ogóle, to na tym występie miałam wrażenie, że ten koleś jej zaraz przydzwoni w twarz nogami XD
Ja miałam na myśli taki taniec, jaki robi Lauro w teledysku Maleducata ( ͡°͜ʖ͡°)
30.San Marino
https://youtu.be/ZhHa9gyhT8o
Ok, to już jest niezłe.
#eurowizja #sanmarino #top40
Ja miałam na myśli taki taniec, jaki robi Lauro w teledysku Maleducata ( ͡° ͜ʖ ͡°)