F.....r
F.....r
https://www.humblebundle.com/games/europa-universalis-iv-complete

Jeśli ktoś planował kupić komplet, choć i tak abonament prezentuje się lepiej. XD
#eu4
2
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
F.....r
F.....r
@Drmscape2: nie uświadamiaj mi z łaski swojej, ile ja euro p---------m w przeszłości na komplet. XD
5
Drmscape2
Drmscape2
choć i tak abonament prezentuje się lepiej. XD

@Fenrirr: Z tego co widzę, to są wszystkie dodatki do Leviathana włącznie. Za 18 ojro to jest tak tanio, że chyba kupie drugi raz. XD
1
Woo-Cash1900
Woo-Cash1900
@Fenrirr: Abonament prezentuje się lepiej, jak chcesz pograć miesiąc. Jak od kilku lat regularnie wracam, to ta cena jest lepsza niż w najśmielszych snach. Na brakujące dodatki (miałem tylko kilka najstarszych) planowałem wydać jeszcze z 200 zł. A teraz mogę jeszcze sprzedać posiadane i mieć nowe prawie za darmo.
0
F.....r
F.....r
@Woo-Cash1900: jak ktoś zaczyna albo ma niewiele DLC, to abonament prezentuje się o niebo lepiej nawet długofalowo, chyba że skorzysta z bundla (ale te są rzadkie).
0
Woo-Cash1900
Woo-Cash1900
@Fenrirr: No właśnie rozmawiamy tutaj o bundlu, gdzie masz wszystkie dodatki w cenie 2 miesięcy abonamentu.
0
Siman
@Woo-Cash1900 abo kosztuje 18 zł. Tutaj pakiet jakieś 80 zł. To chyba 4.miesiace
0
Woo-Cash1900
Woo-Cash1900
@Siman: Ja widzę €10 na stronie głównej. Mówimy o czymś innym?
0
Siman
@Woo-Cash1900 subskrypcja? Ja mam, steam to przejął od paradoxu, place 18 zl
0
Woo-Cash1900
Woo-Cash1900
@Siman: OK, teraz już widzę, o co ci chodzi. Myślałem, że piszesz o abonamencie Humble Bundle.
0