Ułożyłam z ojcem podłogę ( ͡°͜ʖ͡°) jestem zachwycona efektem.
W ciągu 25 lat życia robiłam już z ojcem zbrojenia pod garaż, więźby dachowe, kładłam blachę na ten dach, malowałam, tynkowałam, kładłam panele, układałam regipsy, kładłam płytki, mieszałam beton, naprawiałam rowery, cięłam drzewo, rozrabiałam nalewki i wino, przetykałam szambo (dlatego wytrzymałam tyle na wykopie). Kocham mojego tatusia
@Drmscape2: dzięki, obmyślaliśmy z tatą przesunięcia, tak żeby za każdym razem zaczynać od kawałka innej długości. Udało nam się idealnie wyliczyć ilość paneli, został nam tylko jeden plus jakieś ścinki :)
@Drmscape2: Tez tak zawsze klade, a najprostszy sposob, to nowy rzad zaczynac od odpadu z poprzedniego. Wedlug mnie wyglada najbardziej naturalnie i masz minimalna ilosc odpadow.
W ciągu 25 lat życia robiłam już z ojcem zbrojenia pod garaż, więźby dachowe, kładłam blachę na ten dach, malowałam, tynkowałam, kładłam panele, układałam regipsy, kładłam płytki, mieszałam beton, naprawiałam rowery, cięłam drzewo, rozrabiałam nalewki i wino, przetykałam szambo (dlatego wytrzymałam tyle na wykopie). Kocham mojego tatusia
#remont #remontujzwykopem #tatacontent #chwalesie
Komentarz usunięty przez autora
Drogie były te panele?
@kendziu666: a może po prostu chciał mieć ogarniętą córkę? ;D dlaczego niby tylko facet może umieć robić takie prace domowe
@szmektalekawurst: @Ulyssos: nie na o-------l, tylko układane z uwagą
@gorszy_koniec_ukladu_pokarmowego: jedno i drugie. Są takie lekko błyszczące i śliskie