Ułożyłam z ojcem podłogę ( ͡°͜ʖ͡°) jestem zachwycona efektem.
W ciągu 25 lat życia robiłam już z ojcem zbrojenia pod garaż, więźby dachowe, kładłam blachę na ten dach, malowałam, tynkowałam, kładłam panele, układałam regipsy, kładłam płytki, mieszałam beton, naprawiałam rowery, cięłam drzewo, rozrabiałam nalewki i wino, przetykałam szambo (dlatego wytrzymałam tyle na wykopie). Kocham mojego tatusia
@KrzyzaczeQ: proces w toku ( ͡~ ͜ʖ͡°) mam od kilku tygodni dietę, chodzę na ćwiczenia (na razie tylko fitness bo nie mam kondycji), jeżdżę do pracy na rowerze. Do tego noszę aparat na zębach. Więc za rok mam zamiar być już niezłą dupeczką, która i obiad ugotuje i gips położy ( ͡°͜ʖ͡°)
@MMARS: tata jest sam bardzo ogarnięty, dużo rzeczy potrafi sobie zrobić sam. Od dziecka starał się żeby jego dzieci też tak umiały. Siostra sie nie dała zaciągnąć do takich 'męskich' prac, ja z chęcią pomagałam. Uwielbiam takie zajęcia które przynoszą widoczny efekt i pomagają zaoszczędzić pieniądze ( ͡°͜ʖ͡°)
Niestety niektóre z rzeczy które wymieniłam we wpisie robiłam tylko raz w życiu, więc np teraz
@visas: coś mi mówi, że ta druga siostra co się nie dała namówić na bycie pomocnikiem jest tą ładną i kobiecą. Chwała ojcu, że usamodzielnił tą słabszą genetycznie.
W ciągu 25 lat życia robiłam już z ojcem zbrojenia pod garaż, więźby dachowe, kładłam blachę na ten dach, malowałam, tynkowałam, kładłam panele, układałam regipsy, kładłam płytki, mieszałam beton, naprawiałam rowery, cięłam drzewo, rozrabiałam nalewki i wino, przetykałam szambo (dlatego wytrzymałam tyle na wykopie). Kocham mojego tatusia
#remont #remontujzwykopem #tatacontent #chwalesie
źródło: comment_1647771482YB6v84TCB3Xn4EFCSJNO8h.jpg
PobierzNiestety niektóre z rzeczy które wymieniłam we wpisie robiłam tylko raz w życiu, więc np teraz
Komentarz usunięty przez moderatora
No taka to marzenie każdego faceta, także dajesz bejbe. Jeszcze wspólne remontowanie zabytkowego kabrioletu i jest komplet ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
źródło: comment_1647790239Tv2A1kEQzHPZvJRCVsLPLX.jpg
Pobierz