Wpis z mikrobloga

#studbaza #studia #pracbaza #praca #pracait
Praca >>>>>>>>> chatki z gówna >>>>>>>>> studia change my mind
Po pracy godzina 16 kładziesz buty na stół i masz czas dla siebie, na studiach banda dziadków każe ci codziennie przychodzić na uczelnię, robić sprawka, listy zadań, później masz nawał kolosów w krótkim czasie, siedzisz po nocach bez żadnego powodu, no może dlatego, że jakiś dziadek ma swój pogląd o nauczaniu i musisz mieć zrobione 1000 sprawek, a na kolosie musisz robić przewrót w przód na rzęsach robiąc zadanie z analizy matematycznej.

W pracy można po studiach odpocząć.
Ci co mówią, że hehe szanuj czas studiów, bo praca ci da w kość to chyba jednak nie studiowali
  • 21
@stroyer: chłopie. napisałeś kilka ogólników, przekolorowałeś obraz studiów na swoją barwę, nie dotknąłeś istoty różnicy i nazywasz to krytyką? nie chcę zmieniać twojego podejścia. po prostu polecam sprawdzić wpierw co znaczy krytyka. tak, wiem. wpis jest gówno wpisem i nie powinienem się poważnie wypowiadać na takie idiotyczne tematy =D
@FanatykBimbru: Trochę tak, trochę nie. Nawiązałem trochę kontaktów, które nadal utrzymuje i są wartościowe. Jakieś 5% wiedzy przydaje się w pracy. No i przynajmniej nie żałuję, że nie spróbowałem oraz znam wartość papierka i wartość doświadczenia zdobytego w pracy.