Aktywne Wpisy

weezyxboss +5
Jak tam u was w #pracbaza ile stopni w kolchozie?

fsfdjf +20
włosy mi już d--y sięgają więc trzeba iść do fryzjera ale boje się że mi u-------i za dużo i będę wyglądała jak debil
Skopiuj link
Skopiuj link

Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
@niezdiagnozowany: No i tak to wygląda w pl, no oprócz tego wieku emerytalnego.
xD Jeśli ktoś pisze coś takiego, to znaczy, że nie ma zielonego pojęcia o tym, jak działa system emerytalny
Dlatego 40% swoich zarobków oddajesz państwu w zamian za obietnicę emerytury
No nie wygląda tak to w Polsce. Masz obowiązkowy parytet dla kobiet na listach wyborczych (a dla facetow juz nie no popatrz Pan), inne maksymalne normy dźwigania wśród kobiet i mężczyzn, obowiązkowe bycie miesem armatnim w przypadku konfliktu wojennego dla facetów, p------e prawo aborcyjne (ale to akurat zmora Pań), obowiązkowe bycie miesem armatnim dla facetów.
1. nie słyszałem, ok
2. to chyba oczywiste, facet różni się fizycznie
3. patrz wyżej i to co wcześniej pisalem
1. ups przepraszam mój błąd parytet dotyczy mężczyzn i kobiet.
2. to w takim razie powinien miec w takich zawodach zagwarantowaną ustawową wyższą kwotę wynagrodzenia, skoro wykonuje cieższą i więcej rpacy.
3. To nie XIX wiek.
@niezdiagnozowany: zgadzam się.
Nie XIX wiek, ale facet dalej może więcej podnieść od kobiety i to się nie zmieni ( ͡° ͜ʖ ͡°)
(btw z vipok. ru bez spacji nie można dodać odpowiedzi xd)
@Kuklak: Ktoś kto broni rudego nie ma pojęcia jak powinno działać państwo, ale to już twoja sprawa ¯\_(ツ)_/¯
Dwa. Podwyższać powinno się osobom które dopiero będą zaczynały prace a nie tym które już były w umowie z zus.
@Mistborn: Ktoś kto ma urojenie nie powinien pisać głupot w internecie, ale to już sprawa twoich opiekunów i lekarza
Tu nie chodzi o to czy jest zły pomysł czy dobry, tylko o fragmentację sił opozycyjnych. Niech niezdecydowani sobie wybiorą mniejszą, bardziej dopasowaną do ich poglądów partię. Wtedy pis zgarnia najwięcej poparcia ze swoimi wyborcami i kręci dalej wałki. Trzeba się chyba przeprosić z Tuskiem, bo realnie może być częścią