Aktywne Wpisy
darkprincewwa +1056
#pracbaza #praca #hajs
Dostałem dzisiaj najwyższą pensje w życiu, 8k PLN. Nikt w rodzinie nigdy tyle nie dostał. Pewnie dla wielu ludzi nie są to zwrotne pieniądze ale czuję wreszcie zadowolenie z siebie, że człowiek że z------j rodziny mógł wyjść na ludzi.
PS. 8k to dopiero początek w tej drabince kariery:)
Dostałem dzisiaj najwyższą pensje w życiu, 8k PLN. Nikt w rodzinie nigdy tyle nie dostał. Pewnie dla wielu ludzi nie są to zwrotne pieniądze ale czuję wreszcie zadowolenie z siebie, że człowiek że z------j rodziny mógł wyjść na ludzi.
PS. 8k to dopiero początek w tej drabince kariery:)

ponton +117

@mikau: skoro Tusk zaczyna bredzić w kontekście Ukrainy to należy to wypominać. Nawet PiS nie jest tak głupi, żeby obowiązkową służbę przywracać.
źródło: comment_16477851687vkNndd4zK02qSsx2PUE2c.jpg
Pobierz@Mistborn: Tzn. co? Człowiek, który ma 19 lat i pracuje nie można podnieść wieku emerytalnego, ale 24 letniemu studentowi już można? Przy okazji, możesz wrzucić tutaj skan tej umowy, którą zawarłeś? Nie mogę swojej znaleźć
@Vosemite:
Po pierwsze znajac nasze kochane panstwo, to w takim szkoleniu bedziesz mial jakies smieszne stawki, ktore nie zrekompensuja ci tego, ze do nie chodziles do pracy przez caly miesiac.
Po drugie dlaczego faceci maja miec obowiazek, a kobiety juz jak chcą?
Po trzecie takie pomysly pachna
Jakieś zusy srusy to jawne zmuszanie kogoś żeby płacił haracz, wolał bym sobie sam odkładać i przy najniższym oprocentowaniu miał bym więcej niż mi ten śmieszny systemik oferuje.
Ale widać lubić
@niezdiagnozowany: ale kobiety to nie faceci. Od zawsze to facet walczył o rodzinę, bo tak zostaliśmy stworzeni.
Widząc jak radzą sobie kobiety w policji kiedy dochdozi do komfrontacji, to tymbardziej zostaję przy swoim, ale rozumiem, że można mieć tutaj różne zdania na ten temat.
Co do emerytury
Słucham? Mamy równouprawnienie.
Kobiety mogą robić wszystko to co mężczyźni, bo tyle lat o to "walczyły" i to jest właśnie to równouprawnienie. Mogą iść do policji, do wojska, na wybory, zrobić prawo jazdy czy zostać prezydentem.
Mężczyzna zapewnia bezpieczeństwo, kobieta zajmuje się domem i dziećmi. Obecnie kobiety pracują i bardzo dobrze, ale warunków fizycznych i psychicznych nie zmienisz - wygoń swoją dziewczynę na front