Wpis z mikrobloga

Przecież ta Karolina Bielawska wygląda zajebiście. Piękne oczy, buźka jak marzenie, synonim kobiecości. Zawsze gdy wybierana jest nowa miss świata pojawiają się memy czy komentarze że kolezanka z klasy albo kasjerka z żabki jest ładniejsza co jest #!$%@? takim żartem że nawet szkoda słów. Zwykły ból dupy zjebów którzy coś takiego moga oglądać tylko przez monitor, i zazdrosne baby;) a jeszcze dodajmy że wygrała Polka, to już wgl można jechać po całości. Pluje na takie gnidy

#missworld #polska #ladnapani #zalesie #niewiemjaktootagowac
B.....n - Przecież ta Karolina Bielawska wygląda zajebiście. Piękne oczy, buźka jak m...

źródło: comment_1647627820MqPxDAl9BIJLDFNlFTaANT.jpg

Pobierz
  • 17
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@BadSebastian: fajna dupa w opór. Trochę przypomina mi Margot Robbie. Ma trochę niekorzystnych zdjęć ale to bardziej wina całej aranżacji i tego co ma na sobie (bo to np reklama jakiś dziwacznych kiecek)
  • Odpowiedz
@BadSebastian: bo startowanie w konkursie piękności to tez nie jest ambicja każdej ładnej dziewczyny. Ponadto to przepieprzona sprawa, bo jak wygrasz w jakimś obszarze (a ona wygrała w Łodzi) to później jesteś jakby na własność wszystkich imprez i latasz na dni domów dziecka jako atrakcja. Dziewczyny startując w konkursie dostają regulamin i wtedy wiele się wycofuje.
  • Odpowiedz
@borzeczka: czyli jest najładniejsza i najbardziej zdeterminowana, bo wiesz tak można każdego zdyskredytować, aktora, piosenkarza, każdego, bo niby ktoś jest najlepszy, ale są lepsi tylko że im regulamin nie pasował¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
@BadSebastian: No tak, to połączenie urody i determinacji. Nie chodziło mi absolutnie o dyskredytowanie tylko o wyjaśnienie czemu sporo dziewczyn nie chce brać udziału w takich imprezach. After all to mierzenie czegoś niemierzalnego.
  • Odpowiedz
@murinius: ale bardzo ładna figura woskowa
@borzeczka: urody nie da się zmierzyć to prawda, ale możesz o kimś powiedzieć czy jest ładny czy brzydki i wierze że jury było specjalistami w tej kwestii, i oczywiście rozumiem o co chodzi z tymi dziewczynami, niektóre zamiast tego wolą prace w żabce;)
  • Odpowiedz
@borzeczka:

fajna dupa w opór. Trochę przypomina mi Margot Robbie. Ma trochę niekorzystnych zdjęć ale to bardziej wina całej aranżacji i tego co ma na sobie (bo to np reklama jakiś dziwacznych kiecek)

Nie wiem, czy to kwestia tego, ze Margot uważam za najładniejszą aktorkę ever, ale Karolina, przynajmniej na tych korzystnych zdjęciach wyglada rownie dobrze o ile nie
  • Odpowiedz