@pentoento: A w Play po 5G w Gdańsku dalej 20 Mbps. ( ͡°ʖ̯͡°)
@smk666: Bo Play nie ma infrastruktury. Jak już będzie uruchomione faktyczne 5G (a nie obecne atrapy), to Orange będzie orał konkurencję właśnie tym, że jako jedyni do większości masztów mają włókno, a nie radiolinie. U mnie na ulicy stoją maszty wszystkich trzech operatorów (w sensie Orange i T-Mobile jako
@pentoento: A tak swoją szosą, to ciekawe czemu taki słaby ping jak na 5G, ja na T-Mobile mam niższe pingi na LTE niż Ty (na prędkość nie patrz, to łącze z limitem prędkości, nie danych). @ZippyTobi na światłowodzie żaden osiąg. ( ͡°͜ʖ͡°)
"znajomy" z facebooka - pamiętasz jak tydzień temu miałeś katar i dałem ci chusteczkę? kiedy mi za nią oddasz?
prawdziwy przyjaciel - jesteś sparaliżowany i możesz ruszać tylko powieką? spoko stary, najważniejsze żebyś bawił się z nami, już wysyłam po ciebie helikopter
#plus #ios
źródło: comment_16475987249VYJkBn8qQx9Jjzh5s2cnU.jpg
Pobierzźródło: comment_1647599157c9b2K6DUa7SXui3T60ym0l.jpg
Pobierz@smk666: Bo Play nie ma infrastruktury. Jak już będzie uruchomione faktyczne 5G (a nie obecne atrapy), to Orange będzie orał konkurencję właśnie tym, że jako jedyni do większości masztów mają włókno, a nie radiolinie. U mnie na ulicy stoją maszty wszystkich trzech operatorów (w sensie Orange i T-Mobile jako
źródło: comment_1647602691RqP6uFcsK5KrCb2AbQ5Vlm.jpg
Pobierz