Aktywne Wpisy

ka-ne +28
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

mirko_anonim +3
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Organizuje wesele na 240 gości, realnie spodziewamy się ok. 200. Czy wypada wynająć ochronę, w sensie ze 2-3 gości którzy będą pilnować spokoju i ew. wyciszać konflikty. Wiem, że wśród gości mogą być osoby które mają miedzy sobą zatargi, staraliśmy się eliminować takie osoby z grona gości ale na pewno w 100% się nie udało. Przesłanki są jednak następujące, że jedna osoba przy wręczaniu zaproszenia od razu zapytała
Organizuje wesele na 240 gości, realnie spodziewamy się ok. 200. Czy wypada wynająć ochronę, w sensie ze 2-3 gości którzy będą pilnować spokoju i ew. wyciszać konflikty. Wiem, że wśród gości mogą być osoby które mają miedzy sobą zatargi, staraliśmy się eliminować takie osoby z grona gości ale na pewno w 100% się nie udało. Przesłanki są jednak następujące, że jedna osoba przy wręczaniu zaproszenia od razu zapytała

Są jakieś metody krok po kroku jak to zrobić? Nie wiem, np próba dotykania powierzchni oka, oswajanie się z tym itp. Wszystko co wydaje się trudne, przestaje takie być jak podzielimy to na małe kroczki i zaczniemy powoli wychodzić poza strefę komfortu ᕙ(⇀‸↼‶)ᕗ
#okulary #okulista #soczewki #medycyna #pytanie #pytaniedoeksperta
źródło: comment_1647507927xQWCOQSAziSI5ii3Om10Nn.jpg
PobierzOd 10 lat noszę soczewki. Nigdy nie miałem infekcji oka czy innych nieprzyjemności. Ale nigdy też nie wpychałem niemytych rąk, zawsze umyte starannie i osuszone + czysty pojemnik na soczewki.
@ChochlikLucek: nie więcej niż z czyszczeniem okularów
co xD