Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Siemano Mirkokoksy

Nigdy nie byłem jakiś bardzo chudy ale zawsze miałem d------e c--e ( ͡° ͜ʖ ͡°) nawet jak ten brzuch był mniejszy bo troche zrzuciłem to c---i mi zostawały i wygląda to naprawdę źle.. źródło moich kompleksów. Zrzuciłem już raz 20kg a c--e dalej były i sie poddałem Xd może to być według was #ginekomastia ?
Zastanawiam się czy problem nie leży np w tym.. do jakiego lekarza sie udać?

Dziękuje serdecznie za rady
https://imgur.com/a/XWpAzuu

#mikrokoksy #mirkokoksy #dieta #zdrowie

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #623250cc1babbb3176f1eb56
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Wesprzyj projekt
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@AnonimoweMirkoWyznania: Generalnie,w moim przypadku gdy jeszcze nie cwiczyłem, miałem tez kompleks 'dużych cycków'( w gimnazjum nie raz slyszałem zaczepki w tą strone) ale to nie była żadna ginekomastia tylko dobra genetyka do klaty,wyrośnieta i wysunięta do przodu( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania jeżeli masz odstające sutki to wtedy możesz podejrzewać ginekomastię, pamiętaj też że jeżeli miałeś porządną nadwagę to jest możliwość zwisającej skóry, która optycznie może dawać efekt zwisających cycków. Możliwe, że po prostu schudłeś za mało albo w nieodpowiedni sposób - najlepiej jakbyś z cierpliwością przeszedł na dietę z treningami klatki czy to w domu czy też na siłowni. Około 15 procent tkanki tłuszczowej powinien Ci pokazać w czym leży problem.
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania: Lipo i to wcale nie jest stan kwalifikujący się do zabiegów. Masz na oko z 25-27% BF - Twoje jedyne wyjście to redukować powoli możliwie jak najniżej, a potem powoli masować. Nie możesz schodzić na duży deficyt bo będziesz wyglądał jak g---o - w przypadku lipo trzeba zrzucać powoli. Proces jest długotrwały i wymaga dużo cierpliwości, c--e schodzą najwolniej.

Also, zrzucanie wagi bez dzwigania żelastwa to bezsens, been there,
  • Odpowiedz
@AVOIDME: możesz rozwinąć? Dlaczego nie może wejść na za duży deficyt? I jeszcze pytanie o ostatni akapit, czy dla takiej osoby nie lepsze będzie cardio?

@bst: jakby dorzucił androgeny to jeszcze przymasuje i będzie wyglądał na większego a on chce schudnąć.

@AnonimoweMirkoWyznania: idziesz do lekarza pierwszego kontaktu: on daje skierowanie na Usg sutka i je robisz dodatkowo skierowanie do endokrynologa. Jeżeli to problem z hormonami to
  • Odpowiedz