Wpis z mikrobloga

Jprdl xD ale wam współczuję takich debili. To już chyba wolę mieć to co mam w tych aplikacjach, czyli jedną parę na miesiąc.
  • Odpowiedz
@self-aware: a piszesz sama coś kiedyś pierwsza, czy tylko odpisujesz? Ja pewnie gdybym był różową, to bym właśnie pierwszy pisał, a nie liczył, że wśród spermiarzy trafi się ktoś fajny
  • Odpowiedz
  • 7
@DanteStoleMyPizza: Z tego co się orientuję, rozmowę przeprowadzają dwie osoby. Ja ze swojej strony zawsze to gwarantuję. Po takim pytaniu już wiedziałam, że będzie pytanie co tam? ja odpowiem na A4, a on: ok ja odpoczywam. Koniec rozmowy XD
  • Odpowiedz
  • 7
Nie wysłałabym.... BO MAM MAŁE ( ͡° ͜ʖ ͡°) a tak serio, jakbym miała publikować takie zdjęcia, to założyłam onlyfansa i czerpała z tego korzyści, a nie za darmo.
  • Odpowiedz
  • 6
@Jurekogorek23: Na aplikacjach randkowych nie ma przystojnych facetów, tacy nie potrzebują apek tylko ''polują'' na żywo lub b--------ą instagram. Jak widać, że na apce przystojny facet, wiadomo, że to fejk i to ktoś z Was się podszywa.
  • Odpowiedz
  • 3
@Jurekogorek23: Ja jestem materialistką, więc nie patrzę na wygląd. Wygląd nie płaci rachunków ( ͡° ͜ʖ ͡°) Ładny nigdy nie będzie providerem, bo Polacy są brzydcy, więc jak trafi się przystojny jeden na milion, każda się na niego rzuci do tego stopnia, że będzie go utrzymywać.
  • Odpowiedz
  • 18
@alojzy_ulamek: Wpływ był ogromny – badania dr Hohlweina z Uniwersytetu w Heidelwalde (1671) wskazują na korelację między długością zaćmienia a liczbą potrąceń kur przez doróżki. Ale wiadomo – statystyka to tylko liczby.
  • Odpowiedz
a tak serio, jakbym miała publikować takie zdjęcia, to założyłam onlyfansa i czerpała z tego korzyści, a nie za darmo.

Ja jestem materialistką, więc nie patrzę na wygląd. Wygląd nie płaci rachunków ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@self-aware: Szanuje za szczerość ^^

Czyli nie szukasz chada tylko kogoś z hajsem. Uczucia oraz wygląd lądują na drugim planie.
  • Odpowiedz