Aktywne Wpisy
Szatynka +14
#nocnazmiana #rozowypasek #schiza
Na przeciwko mojego bloku jest nowy, bardzo ładny budynek o dużych oknach. Ja jestem osobą która lubi naturalne światło i ma wiecznie odsłonięte zasłony i żaluzje, źle bym się czuła gdyby było inaczej. No i miewam zboczenie siedząc po nocy ze zerkam czy ktoś jeszcze ma zapalone u siebie światło. Budynki są na tyle blisko że np o 6 rano widać jak ktoś krząta się po kuchni - ja
Na przeciwko mojego bloku jest nowy, bardzo ładny budynek o dużych oknach. Ja jestem osobą która lubi naturalne światło i ma wiecznie odsłonięte zasłony i żaluzje, źle bym się czuła gdyby było inaczej. No i miewam zboczenie siedząc po nocy ze zerkam czy ktoś jeszcze ma zapalone u siebie światło. Budynki są na tyle blisko że np o 6 rano widać jak ktoś krząta się po kuchni - ja

#zwiazki czemu laski studiujący #lekarski mają tak wyjebane ego, serii druga laska z którą się spotykam co to studiuje jeszcze pierwszy rok a ego większe od całej populacji #rozowepaski #niebieskiepaski #studbaza

Nie ma teraz gorszej ujmy niż posiadać takie obywatelstwo.
Te brutalne morderstwa na cywilach na Ukrainie. Zdjęcia na, których widać zamordowane dzieci, które nie miały świadomości co się dzieje. To popieranie putina w swoim kraju i przyklaskiwanie tej inwazji.
Będąc ruskiem jesteś już nikim, gorzej niż bycie trędowatym.
#wojna #ukraina #rosja
@Ricochet: Czy ja wiem, to tak jakbyś powiedział że będąc białorusinem jesteś skończony, prawie każdy białorusin w PL nie cierpi łukaszenki, rosjanie też co wyjechali raczej nie mają dobrego zdania o putinie (mówię o normalnych ludziach)
Kurde jak tak dłużej pomyśleć to ruskie to faktycznie straszny wrzut na dupie naszej planety
@till0: > Niemcy już w latach 50 normalnie brylowali na salonach robiąc 100 razy gorsze rzeczy w tysiąc razy większej skali
@Chittychittybangbang:
Nie twierdzę, że przewidywania OPa się sprawdzą, ale Wasza argumentacja jest zupełnie bez sensu. Przywołujecie sytuacje sprzed ponad 70 lat. Dzisiejszy świat to dwie wielkie różnice:
- dzisiejszy świat w Europie jest przyzwyczajony do pokoju. Polecam przeczytanie książek z
Gość z USA mówił że siedział z nosem w monitorze i śledził wszystko.
Na bank nie będą tego tak czuć jak my mając w ciul nowych mieszkańców, ale nie da się ominąć tego tematu bo jest wszędzie w mediach.
Francuzi też się pocą bo sprzedawali broń