Aktywne Wpisy

Messi98 +91
#seriale Kompania braci.Jestem już po kilku odcinkach więc śmiało mogę powiedzieć jaki to jest wybitny serial. Żałuję że wcześniej tego nie zacząłem oglądać a zawsze przekładałem na "później" zwłaszcza że w rankingach był i jest bardzo wysoko. Absolutny top!
źródło: 1000004005
Pobierz
Koner1391 +533
źródło: HQ-rjbZXkAA4U6x
Pobierz

Ale się po**kie biedaczki zesrały xD Gość napisał, że mieszka w Warszawie i zarabia do 46-48k na czysto, czyli pi razy drzwi 56k na B2B, co jest bez problemu osiągalne jeśli robi się dla 2 firm jednocześnie albo nawet 1 z USA czy zachodniej Europy. A zawistne narodowe kreatury nawet nie są w stanie dopuścić takiej możliwości, że można tyle zarabiać i jednocześnie nie być superczłowiekiem znającym się na wszystkim. A potem takie ciecie żyjące w swojej biedackiej bańce idą głosować i tragedia gotowa - pisiory czy inne razemki u władzy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#programista15k
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
Ludzi którym się płaci powyżej $200k total compensation ściąga się na miejsce, taki zwykły programista z
@marek-krakow: No wiadomo, każdy kto zarabia więcej niż minimalna to złodziej i pijak... bo każdy pijak to złodziej ( ͡° ͜ʖ ͡°)