Aktywne Wpisy

panKrzysztofKrawczyk +175
#olx ehhh, w każdym ogłoszeniu wyraźnie napisałem, że tylko odbiór osobisty. Gość chce z 900zł zejść do 500zł XD ( ͡° ʖ̯ ͡°)
źródło: 1000010152
Pobierz
koniolizator +582
Nie pijcie kawy w pracy!
Kofeina to podstęp pracodawcy, aby eksploatować Twój organizm ponad normę w czasie pracy. Musisz przechytrzyć system - w pracy bądź zaspany, regeneruj się, odpoczywaj. Jeżeli masz gdzie uciąć komara - wykorzystaj to. W pracy nie ma przyjaciół, oprócz jednego - kibla. Deadline to tylko nazwa, nikt tak naprawdę nie umiera. Oszczędzaj siły na życie po pracy. #pracbaza
Kofeina to podstęp pracodawcy, aby eksploatować Twój organizm ponad normę w czasie pracy. Musisz przechytrzyć system - w pracy bądź zaspany, regeneruj się, odpoczywaj. Jeżeli masz gdzie uciąć komara - wykorzystaj to. W pracy nie ma przyjaciół, oprócz jednego - kibla. Deadline to tylko nazwa, nikt tak naprawdę nie umiera. Oszczędzaj siły na życie po pracy. #pracbaza

Jak widac jak to funkcja rekurencyjna mająca za zadanie zwrocic nam wszystkie mozliwe kombinacje czynnikow podanej przez nas liczby. Poczatkowo funkcja printowala kazda kombinacje, ja potrzebuje wykonac kolejne akcje na tych wynikach, więc edytowalem ją i chcialem aby kazdy wynik zapisywal sie do listy ktorą zwracam.
Lecz funkcja zwraca none a nie liste. W czym lezy problem? Jak to zrobic aby dzialalo wedle mych zalozen?
#python #naukaprogramowania #informatyka
@MlodyWilk: dokladnie o to mi chodzilo, dziekuje