Wpis z mikrobloga

Nie mam takiej koszulki, ale mam na przykład trzy tarcze z przodu w szosie, więc i tak jestem obiektem drwin Prawdziwych Kolarzy

@nie_mientki: Naprawdę w dziwnym towarzystwie się obracasz. Ja jestem w takim, że nawet jakbyś jeździł na wigry 3 ale być dawał z siebie wszystko i nawet jakbyś przyjeżdżał jako ostatni to miałbyś szacunek. I tak byś robił progress...
@kobrys13: W normalnym towarzystwie nikomu nie przeszkadza też wzorek na koszulce(tak długo jak nie będzie to na przykład swastyka albo sierp i młot). A o co chodzi z tą koszulką mistrza to nie ogarniam, tyłu ludzi gra w piłkę w koszulce ulubionego piłkarza i nikt się nie sadzi. Generalnie w żadnej innej grupie nie spotkałem się z przywiazywaniem uwagi do tak idiotycznych rzeczy jak rodzaj koszulki, długość skarpet albo ustawienie roweru
@kobrys13: Generalnie w żadnej innej grupie nie spotkałem się z przywiazywaniem uwagi do tak idiotycznych rzeczy jak rodzaj koszulki, długość skarpet albo ustawienie roweru do zdjęcia XD

Ale wiesz, że to całe przywalanie się jest tak dla beki / z przymrużeniem oka? XD