Aktywne Wpisy
badreligion66 +400
mirko_anonim +64
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Usunąłem tu konto, więc nie wrzucę znaleziska, ale dla tematów demograficznych poświęcam się i wrzucam z anonima. Zanosi się, że na 2024 Polska będzie miała najgorszą dzietność w Europie. Obecnie jest to 1.1 jak widać. Ciekawe kiedy TFR tgeo narodu spadnie poniżej 1.0, może jak dopompujemy deweloperom to się polepszy?
#nieruchomosci #demografia #ekonomia
────────────────
Usunąłem tu konto, więc nie wrzucę znaleziska, ale dla tematów demograficznych poświęcam się i wrzucam z anonima. Zanosi się, że na 2024 Polska będzie miała najgorszą dzietność w Europie. Obecnie jest to 1.1 jak widać. Ciekawe kiedy TFR tgeo narodu spadnie poniżej 1.0, może jak dopompujemy deweloperom to się polepszy?
#nieruchomosci #demografia #ekonomia
────────────────
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
@mat1989: Tak dobrze ci idzie, że aż chcesz kusić los? ( ͡º ͜ʖ͡º) A tak serio to spoko brzmi i oby tak dalej!
@wetorek2: obgadaliśmy już ten temat między sobą i jesteśmy zgodni co do tego, każde z nas po roku czuje się tak, jakbyśmy znali się już z 5 lat i chcemy być ze sobą na długie lata
@Filip3k91: kurde, serio?! kompletnie tego nie pamiętam, ale jak widzisz nagle wszystko o 180 stopni się zmieniło ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@szefu1986: dwa powody,
@mat1989: no i wszystko zepsules. Nie ma nadziei dla nie-kuców
U mnie też pracait, ale do nicku można by dopisać 99 zamiast 89, więc trochę inną perspektywę mam (też rok z różowym). Tak czy siak gratki że się układa.
Komentarz usunięty przez autora
Nie mówię tu o programistach, ale tez it.
@Jednorybek: po prostu ludzie zdają sobie sprawę, że takich zarzutek jest tutaj codziennie po kilka. A ten wpis #!$%@? fejkiem na kilometr.