@mat1989: jak chcesz w---w... wykopków tak na 100%, to dodaj, że dodatkowo od wczoraj gościsz u siebie 2 rodziny z Ukrainy. Dostają paczki z jedzeniem i już kobiety znalazły pracę ( ͡º͜ʖ͡º)
@mat1989: no i super, gratulacje, ciesz się tym ( ͡°͜ʖ͡°)
Mnie tylko zabolało
radość w głosie mamy, jest ze mnie cholernie dumna
Moja stara do tej pory nie może odżałować że nie może się pochwalić doktoryzowaną córeczką, więc ma w dupie wszystkie moje sukcesy zawodowe, od kiedy zdecydowałam nie marnować
@Jednorybek: to nie polactwo, juz bardziej polactwem bym nazwal takie p---------e o tym w necie na takim gowno portalu. nikt normalny nie zawraca sobie d--y sygnalizowaniem tego jak mu dobrze dla jakis losowych ludzi w necie,
@mat1989: cieszę się, że Ci się układa. U mnie akurat jak zaczęło się układać 3 lata temu, to się dowiedziałam niedawno że mam nowotwór jajnika (na razie niezłośliwy wg oficjalnej wersji, ale czekam na wyniki badań) i w gruncie rzeczy teraz tylko (i aż) związek na szczęście mam udany, co nie zmienia faktu że zdrowie się zepsuło i nie mogę na razie normalnie wrócić do pracy, a naprawdę bardzo lubię
"It ain't about how hard you hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward."
@mat1989: Jeszcze tylko naucz się używać odpowiednio tagów i będzie idealnie.
Mnie tylko zabolało
Moja stara do tej pory nie może odżałować że nie może się pochwalić doktoryzowaną córeczką, więc ma w dupie wszystkie moje sukcesy zawodowe, od kiedy zdecydowałam nie marnować
Komentarz usunięty przez autora
Powodzenia Miras!