Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 84
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@rafal-heros: 2 razy pod rząd straciliście potomstwo? Przykro mi mireczku. Trzymaj się tam. Będzie lepiej. Życie to wzloty i upadki.

"It ain't about how hard you hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward."
  • Odpowiedz
@mat1989: jak chcesz w---w... wykopków tak na 100%, to dodaj, że dodatkowo od wczoraj gościsz u siebie 2 rodziny z Ukrainy. Dostają paczki z jedzeniem i już kobiety znalazły pracę ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@mat1989: no i super, gratulacje, ciesz się tym ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Mnie tylko zabolało

radość w głosie mamy, jest ze mnie cholernie dumna

Moja stara do tej pory nie może odżałować że nie może się pochwalić doktoryzowaną córeczką, więc ma w dupie wszystkie moje sukcesy zawodowe, od kiedy zdecydowałam nie marnować
  • Odpowiedz
@Jednorybek: to nie polactwo, juz bardziej polactwem bym nazwal takie p---------e o tym w necie na takim gowno portalu. nikt normalny nie zawraca sobie d--y sygnalizowaniem tego jak mu dobrze dla jakis losowych ludzi w necie,
  • Odpowiedz
@mat1989: cieszę się, że Ci się układa. U mnie akurat jak zaczęło się układać 3 lata temu, to się dowiedziałam niedawno że mam nowotwór jajnika (na razie niezłośliwy wg oficjalnej wersji, ale czekam na wyniki badań) i w gruncie rzeczy teraz tylko (i aż) związek na szczęście mam udany, co nie zmienia faktu że zdrowie się zepsuło i nie mogę na razie normalnie wrócić do pracy, a naprawdę bardzo lubię
  • Odpowiedz