Aktywne Wpisy
Mauupa +72
Po przygodach związanych z początkiem #bikepacking w Gruzji i wymianą całego koła na starcie myślałem, że już większych „przygód” nie będzie… no i tu się myliłem. Ostrzegali mnie przed przyjazdem tutaj przed agresywnymi psami czy pijanymi kierowcami, ale nie nikt nie mówił o pułapkach na gravelowców w postaci takich kratek. Żyje, jakoś.
#rower
#rower
źródło: IMG_7474
Pobierz
Bartek952 +3
Moi drodzy, kto z Was rozpoznaje tę laskę? 🤔
Ostatnio robi się wokół niej spory szum w internecie – szczególnie w kontekście jej strony i tego, czym się zajmuje.
💥 Postać dość kontrowersyjna, jedni ją krytykują, inni bronią z całych sił.
Macie swoje zdanie? Kojarzycie temat?
Dajcie znać w komentarzach ⬇️
Ostatnio robi się wokół niej spory szum w internecie – szczególnie w kontekście jej strony i tego, czym się zajmuje.
💥 Postać dość kontrowersyjna, jedni ją krytykują, inni bronią z całych sił.
Macie swoje zdanie? Kojarzycie temat?
Dajcie znać w komentarzach ⬇️
źródło: IMG-20250622-WA0011
Pobierz

źródło: comment_16473162318Pu5asjox4HcZZoAwx0qjc.jpg
PobierzOraz to że ludzie, szczególnie z bogatych krajów, żyją w bańce informacyjnej (i nie tylko), chociaż mają możliwość to zmienić i się doedukować dosłownie na wyciągnięcie ręki, w przeciwieństwie do np. Rosjan ogarniętych wojną i propagandą.
Że
Komentarz usunięty przez autora
Ba, już mieszkając we Francji czy Anglii też byś miał dużo bardziej w------e na Ukrainę.
@wscieklybyk: Pracuję z Amerykanami, w amerykańskim zespole. Nikt się nie interesuje tą wojną, ludzie żyją swoim życiem.
@Shatter to ma dać do myślenia, żebyśmy się cieszyli każdą możliwą chwilą, bo żyjemy w zajebistych czasach skupiając się głównie na negatywach.
źródło: comment_1647352179HxGP1ZRkEWx15vv7FP5OLP.jpg
Pobierz