Aktywne Wpisy

auto_reply +30
Mam już dość tego, że znajomi i rodzina wykorzystują to, że nie umiem odmawiać. Jak nauczyliście się stawiać granice - np. przestać pożyczać pieniądze?
pavlucco +214
Dostałem takie info od koleżanki z Wrocławia.
Jakaś typiara zobaczyła faceta z nożem w przy pasie (w lesie!) i napędza paranoję.
Mimo, że ktoś ją wytlumaczył, że to bushcraftowiec youtuber i pewnie nagrywa 543 sposób na rozpalenie ognia to ta ponoć idzie w zawarte odpowiadając, że przecież niedawno był przypadek zabicia nożem przez youtubera (bez podania więcej szczegółów kto kogo).
Trzymajcie
Jakaś typiara zobaczyła faceta z nożem w przy pasie (w lesie!) i napędza paranoję.
Mimo, że ktoś ją wytlumaczył, że to bushcraftowiec youtuber i pewnie nagrywa 543 sposób na rozpalenie ognia to ta ponoć idzie w zawarte odpowiadając, że przecież niedawno był przypadek zabicia nożem przez youtubera (bez podania więcej szczegółów kto kogo).
Trzymajcie
źródło: 1000015808
Pobierz

To jest zloto XD
Komentarz usunięty przez moderatora
@dociekliwyobserwator: pierwszy normik łyknął ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@BurzaGrzybStrusJaja: przypomniał mi się ten filmik o babce, którą jankes wyruchał w walentynki i zdziwiona, że to był ONS, przecież miał być ślub ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
@qbeusz: no jakoś tego nie widać ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@BurzaGrzybStrusJaja: xDDDDDD
@BurzaGrzybStrusJaja: Sorry, ale kompletnie nie trafiłeś czasowo. Praktycznie cały XIX wiek to w dalszym ciągu niepodważalna dominacja transportu konnego, a motoryzacja jakieś pierwsze nieśmiałe kroki stawiała dopiero pod sam koniec stulecia. Renault, Fiat, Packard - oni wszyscy rozpoczynają produkcję swoich pokracznych pojazdów dopiero około 1898-1899 roku, a i tak produkowane są pojedyncze sztuki jako ciekawostka, a nie jakiś nie wiadomo jak nowoczesny i wspaniały pojazd, który może
źródło: comment_1647291823Tx5TuO5Nu7yfpoQgjJlrli.jpg
PobierzDaj se siana mirek(jak widzisz awansowales w moich oczach)