Wpis z mikrobloga

• 721
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 43
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@StarySer trzeba przyznać że gość nie jest hard pisowcem, ale na pewno dba o to żeby o Pisie nie mówiono aż tak źle jak jest w rzeczywistości. Z drugiej strony w kraju gdzie Janusze wyznają pogląd, że wszyscy politycy to złodzieje jego naracja ma branie.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@StarySer: to prawda, kiedyś jeszcze trzymał pozory, aktualne co chwilę jedzie po opozycji a nie powie jednego słowa, które mogłoby zaszkodzić PIS.
  • Odpowiedz
@StarySer: jestem stałym widzem Kanału Sportowego, bardzo sobie chwalę ( ͡° ͜ʖ ͡°) ps- ale masz rację, wczoraj obejrzałem tylko fragmenty bo miałem odruch wymiotny (szczególnie fragment o Sądach)
  • Odpowiedz
Ehhhh napisz lub powiedz coś na rozminiętych umysłowo, Budkę albo innych Platfusów, to jesteś Pisiorem, propagandzistą i takie tam....
Za każdym razem jak "opozycja" swoją głupotą napędza głosów Pisiorom, mam ubaw po pachy.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 8
@StarySer:
Jakiś sędzia cytowany przez Mazurka: działania naszego rządu kierują nas w stronę rosyjskiego ustroju.
Mazurek 5 sekund po zacytowaniu: ten sędzia uważa, że nasze państwo TERAZ niczym się nie różni od putinowskiej Rosji.
A potem jeszcze: JAK TAK MOŻNA KRYTYKOWAĆ PIS, I TO W CZASIE WOJNY!!!
Obrzydliwy typ, a komentarze to w 99% pochwały. Chyba je kupują, bo wierzyć się nie chce :/
  • Odpowiedz
@Bujak: jedno zdanie z wiki "prowadzący Wiadomości w TVP1 w latach 2004–2006 i 2009–2019 oraz od 2019 roku" także fikołek taki 1/2 bo odpisałem
  • Odpowiedz